Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI NOGOMETAŠ

Andrej Kramarić ponovno ljubi: 'Hrvatica, samo Hrvatice'

Andrej Kramarić
Foto: Sanjin StrukićPIXSELL
1/8
18.10.2017.
u 11:01

Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje… Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome’, zagonetno je rekao Andrej

Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima i hrvatske nogometne reprezentacije ponovno je zaljubljen. Kako piše Story, Zagrepčanin nije dugo uživao u singl statusu nakon što je lani prekinuo šestogodišnju vezu sa sugrađankom Marinom Pavić.

- Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje… Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome’, zagonetno je rekao, a na pitanje je li Hrvatica ili Njemica odgovara, ‘Hrvatica, samo Hrvatice’, piše Story.

 

Focus in mind 🎯 • Tension in veins ⚡️ RELAX in football boots 🎶 #colouroffire 🔥 #heretocreate #X17 #adidas

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Nadajmo se kako će zaljubljeni Andrej ostati u odličnoj formi, te tresti i grčke mreže u predstojećim utakmicama play offa za anstup an Svjetskom prvenstvu. Podsjetimo, upravo su nas njegovi golovi protiv Ukrajine i doveli na korak do plasmana u Rusiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije