Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrea Andrassy

Popularna komičarka odgovorila zašto je reagirala na slučaj 'bon za 200 kuna'

Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
06.03.2016.
u 16:26

Na nama je da ga ispravimo, barem malo, poručila je popularna Andrea

Popularna komičarka Andrea Andrassy danas se na Facebooku ponovno osvrnula na slučaj majke koja je vratila poklon-bon od 200 kuna u H&M, koji je druga majka darovala njezinoj kćeri za rođendan.

Objasnila je kako ju je ta priča vratila u osnovnu školu, kada su se djeca grupirala prema tome što su im njihovi roditelji mogli ili ne priuštiti.

- Grupiralo se, rugalo se, došaptavalo. Danas ima još puno više stvari na kojima se može grupirati, a rezultat je uvijek isti - ili si u cool grupi ili nisi - piše popularna Andrea, koja je svoj status zaključila ovim riječima:

- Svijet u kojem je majica na tebi vrijednija od onog što imaš unutra je pogrešan svijet, a na nama je da ga ispravimo, barem malo.

I evo, opet je pun Fejs mama i poklona. Neki me pitaju zašto sam slučaj komentirala u kolumni. Zato što sam u...

Posted by Andrea Andrassy on 5. ožujka 2016

 

>> Danijela Dvornik napala majku koja je vratila bon, a kritizirala i Andreu Andrassy

Komentara 25

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:59 06.03.2016.

'Megapopularna komičarka Andrea Andrassy' ...... sorry ali tko je pak ta mega popularna za koju prvi puta čujem ? Sestrična Severinine susjede ? Kćerka kolegice sa posla koja je radila sa mamom Mile Kekina ? Sigurno je jako poznata i nedvojbeno pripadnica CRO celebritija....

MA
matador007
17:36 06.03.2016.

Vele kod nas u Zagorju-kad pas nema kaj raditi,onda si češe j.jca.Tako i ova"megapopularna".Bože dragi,što je previše,previše je.

LU
ludivarazdinec
16:56 06.03.2016.

megapopularna???????? pa di?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije