Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena na licu

Andrea Andrassy podijelila je fotografije prije i poslije operacije na kojoj je nedavno bila

12.10.2016., Zagreb - Treca vecer BIPA Fashion.hr na Zagrebackom velesajmu. Revija eNVy room. Andrea Andrassy.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
21.01.2021.
u 10:36

Blogerica i kolumnistica kaže kako je prije tri godine primijetila kako joj se podočnjaci mijenjaju i sada ih je operirala i promjena je vidljiva.

Blogerica i kolumnistica Andrea Andrassy podijelila je na Instagramu tri fotografije koje pokazuju veliku promjenu prije i poslije operacije podočnjaka na kojoj je nedavno bila. 

"Slika 1: tri godine prije operacije, kad su mi se podočnjaci tek počeli ružno ponašati. U međuvremenu su razvili vlastitu osobnost i odvojili se u jasno definirane masne županije. Slika 2: sedam dana nakon operacije. Slika 3: šesnaest dana nakon operacije", napisala je Andrea opis uz tri fotografije koje prate proces u kojem se riješila podočnjaka. 

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

"Iselili smo Stevea Buscemija s mog lica i iskreno, da sam znala da je ovoliko zanemarivo inkomodirajuće, deložacija bi se dogodila već davno. Tijekom oporavka nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova. Ne zato što nisam htjela – ja sam osoba koja će popit 200 mg ibuprofena kad čuje lošu pjesmu na Dori (kako sam još živa, ne znam) – nego zato što nije bilo potrebe", napisala je blogerica i opisala i jednu anegdotu koja se dogodila tijekom operacije:

Foto: Instagram screenshot

"Praktički jedina nelagoda koju sam imala zbog operacije je činjenica da sam se na trenutak javila iz sedacije i doktorima otpjevala pjesmu Jerusalema."

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZM
zeljko markic
18:25 21.01.2021.

<kolegice s estrade> mogla si je usput nos sredit</>

DU
Deleted user
11:25 21.01.2021.

Žene: "Trebamo se prihvatiti kakve jesmo. Ženska snaga, emancipacija ovo, ono". Također žene: "doktore želim totalno drugu facu, totalno drugo tijelo, a moj sponzor plaća sve".

DU
Deleted user
11:21 21.01.2021.

navodna blogerica i samozvana stand up komičarka. pričam ti priču, opet život bez rada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije