Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad joj je bilo 25

Andrea Andrassy objavila seksi fotografiju staru 11 godina: Ovako je izgledala sa 17 kilograma manje

Foto: instagram
1/7
19.01.2022.
u 09:41

"Prije 11 godina i 17 kila, kad sam bila uvjerena da se trbuh ne smije zgužvat dok sjediš pa sam skrivala ovu drugu fotku. Good times", napisala je u opisu fotografija Andrea. Ispod objave odmah su uslijedili komentari pratitelja.

Influencerica i spisateljica Andrea Andrassy (36) sa svojim je pratiteljima podijelila dvije fotografije iz prošlosti. Atraktivne fotografije na kojima pozira u crnom grudnjaku, crnim kožnim hlačama i štiklama nastale su kad joj je bilo 25 godina. 

"Prije 11 godina i 17 kila, kad sam bila uvjerena da se trbuh ne smije zgužvat dok sjediš pa sam skrivala ovu drugu fotku. Good times", napisala je u opisu fotografija Andrea. Ispod objave odmah su uslijedili komentari pratitelja. 

"Ovo je pravo vrijeme da kažem da sam te vidjela na trgu prije nekog vremena i da si još ljepša uživo", poručila joj je jedna od pratiteljica. U komentarima se javila i Ella Dvornik koja je pohvalila Andreine cipele, ali i Viktorija Rađa. "Uffff🔥🔥😍", poručila joj je poznata Splićanka. 

Andrassy je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom se osvrnula na komentare koje je čula. Naime, njezini su pratitelji počeli komentirati izgled njezina Instagrama.

„Nedavno sam čula rečenicu: 'Ružan ti je Instagram.' Nije bilo zlonamjerno, nego više usmjereno na to da ne pazim na estetiku, usklađenost boja na feedu i ostale stvari koje su 'must' na društvenim mrežama…“, započela je svoj opis uz selfie na kojem ima nezadovoljno lice. „Meni je predivno to vidjeti kod drugih, ali isto tako, meni se to izrazito jako ne da jer ne živim u savršenom kadru, nego u The Shining majici“, napisala je osvrćući se na svoju odjevnu kombinaciju na fotografiji. „Ponavljam, obožavam predivne Instagram feedove, ali u zadnje vrijeme osjećam pritisak da sve 'mora' biti kao u časopisu. Može, ne mora, bitno je da smo sretni izvan kadra“, zaključila je Andrassy. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačko ostvarenje godine 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:45 19.01.2022.

Oprostite, a tko je ta ?

DU
Deleted user
14:25 19.01.2022.

Vozio sam je jednom u taxiju. Sjedne u auto i bez dobar dan kaže 'Ja sam vam ona voditeljica'....Mislim si, Da? I šta sad?...Napuhana bez argumenata.

Avatar Shizo
Shizo
12:38 19.01.2022.

Kre,kre…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije