Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BI LI PRIJAVILI?

Andrea Andrassy o neugodnom iskustvu s poštanskim službenikom: 'Divljački se derao, pokvario mi je dan'

Zagreb: Otvorenje Royal bride salona
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
21.11.2020.
u 13:49

Znam da je ljudima teško i stvarno nastojim bit tolerantna, ali čovjek mi je doslovno pokvario dan i imam potrebu popit rakiju. Jel bi vi ovo prijavili? Ja se nećkam, žao mi je čovjeka ali kad bi mi trebalo postat žao mene, napisala je Andrea.

Blogerica i kolumnistica Andrea Andrassy na Facebooku je prepričala neugodan događaj s poštarom koji joj je trebao donijeti paket.

- HP express. Zvoni mobitel, “spustite se za 2 minute dolje.” Kažem da nisam doma i (jako lijepo) molim ako je moguće da mi dostavi u salon pored stana koji je minutu od mene. Čovjek se kreće divljački derat na mene da “mi ljudi” nismo normalni i da će on sad zbog mene izgubit SAT I POL VREMENA. Znam da je ljudima teško i stvarno nastojim bit tolerantna, ali čovjek mi je doslovno pokvario dan i imam potrebu popit rakiju. Jel bi vi ovo prijavili? Ja se nećkam, žao mi je čovjeka ali kad bi mi trebalo postat žao mene, napisala je Andrea.

Foto: Daniel Pavlić

Status je vrlop brzo dobio gotovo 1000 lajkova, ali i oprečne komentare njenih pratitelja.

- Prijaviti naravno. Znam da čovjek možda ima loš dan,mjesec,život,ali tko kaže da i ti, kupac možda nemaš nešto loše i slično. Uglavnom mislim da treba biti ljubazan bez obzira kakav ti je dan. Svima je teško zbog nečeg, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je druga kazala kako je imala slično iskustvo.

Zagreb: Otvorenje Royal bride salona
1/6

- Ja sam prijavila svoje negativno iskustvo nedavno na njihovoj stranici i taj isti tjedan je opet došao drugi paket (i isti poštar) te sam “dobila po nosu” od poštara jer sam ga prijavila jer on ne radi svoj posao kako treba!! No, prijavila bih opet i tebi preporucam. Ugodno me iznenadilo od pošte da reagiraju po tom pitanju (barem u mom slučaju)!

No, bilo je i onih koji su Andrei kazali kako nije u pravu.

- Pa ako ti je salon kako kažeš minutu od doma, sto onda ti nisi otišla po paket, 2minute posla! On je dostavio na adresu koja piše, nije dužan ti ga uručiti na drugoj adresi. A deranje ne opravdavam! Vjerujem da ni ti nisi bila preljubazna prema njemu, poručila joj je pratiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 13

KE
Kentucky
13:55 21.11.2020.

Jadna.

BA
bakaslis
14:51 21.11.2020.

Zašto bi poštar izgubio minutu svog vremena jer si ti lijena, razmažen, bogatašice, bravo za poštara

CO
Content
14:07 21.11.2020.

Nisi ti tolerantna "gradska curo"! Apsolutno ne toleriraš katolike, sv. Mise, svećenike RKC, negiraš Boga, a "slaviš" Božić??!! Bog - mali Božić. Kad te se pita zakaj krstiš nećaka/nećakinju u RKC, a ne vjeruješ u sv.sakramente, blokiraš osobu koja "jako lijepo pita". Također nisi tolerantna kaj se tiče najnevinijih. Zalažeš se za ubijanje, pardon, abortus, bebica u trbuhu..GDJE je tolerantnost, osim kad se radi o tvojoj gu**ci, i pravu na pederluk?! Bravo za poštara! Jer, ako si navela svoju adresu, onda imaš preuzeti paket na svojoj adresi. U suprotnom si mogla navest ime "lokala". Vidiš kak se sve u životu vrati..Ti bi tužakala poštara radi svoje nemarnosti i konfora. Može ti se, mater ti je pravnica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije