Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim drugačija od prijašnjih uloga

Anđelka Prpić u novom filmu pojavljuje se skroz gola u jednoj od scena

Foto: Pixsell, screenshot
1/9
10.04.2021.
u 14:05

Riječ je o njezinom novom filmu "Jedini izlaz" u kojem glumi i naš glumac Janko Popović Volarić.

Film "Jedini izlaz" prvi je filmski angažman glumice Anđelke Prpić koju smo upoznali zahvaljujući ulozi Anđelke u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka". Njezinu dosadašnju glumačku karijeru uglavnom su obilježile humoristične uloge, dok u filmu redatelja Darka Nikolića glumicu gledamo u psihološkom trileru kao Anu Kolar koja šest godina nakon što joj je poginuo suprug, kojeg glumi naš glumac Janko Popović Volarić, dolazi do informacija koje bacaju novo svjetlo na nesreću u kojoj joj je suprug izgubio život ali te informacije otkrivaju joj i neke tajne o njezinoj obitelji.

Film se već prikazuje u kinima u Srbiji, a u našim kinima bi trebao početi s prikazivanjem 14. travnja. Za potrebe ove uloge 36-godišnja glumica se i razodjenula pred kamerama i u jednoj od scena pojavljuje se gola dok se tušira. 

Foto: FIBA/Screenshot

- Mladima se sviđa film, kažu da je brz, dinamičan, da sliči na hollywoodske filmove, a meni je kompliment da sliči i na naše dobre filmove. Meni bliski ljudi mi kažu „svaka čast“, nisu se nadali baš ovome. Mi, glumci, volimo zadatke, izazove, ne volimo raditi posao s pola snage. Kada je gluma u pitanju, dobar tekst je osnovna polazna točka, bez njega ništa, glumci moraju imati i povjerenje u redatelja - rekla je nedavno Anđelka gostujući na N1 televiziji.

VIDEO Ljubavna priča princa Philipa i kraljice Elizabete

 

Ključne riječi

Komentara 8

JA
jadnatikoza
15:15 10.04.2021.

Da, i šta sad? Šta misliš, gola žena! Umjesto da je skandal kad se kolju i ubijaju na filmu, vama je vijest kad je neko gol

SA
sargu123
14:34 10.04.2021.

Internet je prepun golotinje pa o tome ne pišete?

BE
berija
15:07 10.04.2021.

Pojavljuje se gola? Poslije će, poput Mire Furlan, biti proglašena vrhunskom glumicom. Dok naše glumice čekaju na skidanje, angažiramo glumce i glumice iz "regiona". Jednom mi je netko "pojasnio" da je to zato da bi se bolje film ili serija prodali u regionu i više zaradilo. Aba te, uzmi onda dva Kineza i dva Indijca i imaš tržište od dvije i pol milijarde ljudi. Ali, nije to zato, to je radi bratstva i jedinstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije