Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv upit

Anđela Šimac nakon prekida s Kastratijem pratitelje zatražila pomoć na društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/12
06.10.2022.
u 06:54

Zbog ljubavi prema Lirimu Anđela se preselila u Poljsku gdje je on igrao za nogometni klub Legija

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) krajem ljeta prekinula je s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem (22) s kojim ima kćer Indiah koja je stara sedam mjeseci. Atraktivna Sinjanka postala je veoma popularna na društvenim mrežama, a pratiteljima je sada uputila zanimljiv upit: "Ima li netko da radi na carini na granici Hrvatske ili Srbije?". No, nije pojasnila porijeklo upita. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Anđela radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a sjećamo je se i kao finalistice na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine, dok se prethodno natjecala za Kraljicu Hrvatske i Lice godine Hrvatske, koje je i osvojila.

Zbog ljubavi prema Lirimu Anđela se preselila u Poljsku gdje je on igrao za nogometni klub Legija, a njihova veza od samih početaka je bila turbulentna. Par je već jednom prekidao i to prošle godine kada im je ljubavna idila prekinuta zbog kontroverzne snimke manekenke i  talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Manekenka je za 24 sata potvrdila kako je s talijanskim playboyem bila u vezi, ali ta veza je završila prije dvije godine. Video je onda došao i do njezina sada već bivšeg dečka Lirima koji je poludio kad je vidio video iako je znao da je Anđela bila u vezi s Balotellijem. 

Podsjetimo, Anđela i Lirim su kćer Indiah dobili u ožujku, a manekenka je tada na društvenim mrežama napisala: "Dobrodošla, beba Indiah", a na društvenim mrežama se raznježio i novopečeni otac. "Moja mala princeza je došla", napisao je nogometaš uz fotografiju bebine ruke. Anđela je već ranije progovorila o planovima za budućnost, a iako su postali roditelji, atraktivna Sinjanka nije razmišljala o udaji.

VIDEO>>Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar RuAF
RuAF
09:06 06.10.2022.

Blago kući koju ova zaobiđe

DU
Deleted user
08:04 06.10.2022.

nije valjda kastriran pa ne moze...

OP
Openhack
07:33 06.10.2022.

Koja stracurda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije