Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity MasterChef

Anđa se oprostila: Ne znam replicirati tuđi recept!

Celebrity MasterChef
Foto: PR FOTO
1/18
31.03.2014.
u 08:50

Nada je u prethodna dva izazova jednostavno ´pomela´ konkurenciju nakon čega je odlučivala o sudbini sviju.

Prije odabira je napomenula da će birati za ekipu: ´Naravno da ću razmišljati što bi nama svima bilo jednostavnije´. Žiri je pred nju stavio dva apsolutno prekasna jela koja se nisu činila niti malo jednostavna: slatki tart od kruške s tostiranim bademima i šlagom te slani tart od šunke i sira s rikulom i pečenim rajčicama.

Anđa je rekla kako bi se ona definitivno odlučila za slanu varijantu, ali je Nada ipak odlučila suprotno: bit će slatko. Činilo se da je Nada, iako nenamjerno, ipak ´zapaprila´ svima. ´Mislila sam da će to biti jednostavnije. Međutim, kad sam se približila i vidjela u kakvom su redu te kruške na tom tartu složene, uhvatila me panika!´

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

Žiri je u globalu bio zadovoljan zadnjim izazovom, ali budući da je on eliminacijski, netko od kandidata mora napustiti MasterChef kuhinju. Andrej je Sanju i Luku odmah izdvojio kao četvrtfinaliste. ´Odlika dobrog kuhara je da može razumjeti i replicirati tuđi recept! , započeo je Dino i upozorio Nadu da su je pobjede previše ponijele. ´Anđo, to je bio jedan izvrstan tart. Međutim, na kraju dana, zadatak je bio replicirati tart koji smo vam ponudili. Žao mi je....´, priopćio je odluku žirija.

- U svakom slučaju, drago mi je da sam sudjelovala. Za mene je ovo pobjeda jer ste me vas trojica pohvalili i ja idem kući kao pobjednica, rekla je Anđa i oprostila se sa svima i poželjela im puno sreće.

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

>>Anđa Marić: Što je je, ne znam prepoznavati meso!

>>U MasterChef kuhinju ulaze Luka Nižetić i Anđa Marić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije