Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Anamarijin prvi ulazak u štalu

farma
Foto: PR FOTO
1/4
01.10.2015.
u 14:13

Četvrti tjedan na farmi polako odmiče svom kraju, a odnosi među farmerima konstantno se mijenjaju, baš kao i njihova mišljenja

Miriam, koja je inače zadužena za mužnju krava i čišćenje štale, odlučila je ostale farmere naučiti tom poslu. Želja  joj je bila u staju odvesti Annu i Anamariju, a sada joj se to i ostvario. Anamarija je ušla u štalu i to po prvi put u svom životu! - Kaj me tako gledaš? Nemoj me tako gledati jer me strah! - poručila je vidno preplašena Anamarija kravi.

Četvrti tjedan na farmi polako odmiče svom kraju, a odnosi među farmerima konstantno se mijenjaju, baš kao i njihova mišljenja.

Sluškinja Blaženka prvo je svima dala do znanja da na nju ne računaju jer je ona ovog tjedna na godišnjem odmoru, da bi ju kasnije vidjeli kako obavlja kućne zadatke. Također, na žulj joj je stala Anna koju je Blaženka obećala sa sobom odvući u dvoboj. Međutim, u razgovoru s Ivanom, otkrila je kako bi ipak za svog suparnika u duelu odabrala Miriam. - Ja sad svejedno u petak idem van. I izabirem Bubicu na znanje. Ona je dobra na znanju - povjerila se Blaženka Ivanu, na što ju je on priupitao gdje je nestao sportski duh borbe do kraja showa.  - Eto vidiš, dovoljna je noć da se predomisliš! - kazala mu je Blaženka.

Sluga Ivica je također bio stava da u subotu vodi Annu u dvoboj kako bi ju izbacio, no čini se kako je i on promijenio plan. - U rasulu je kuća kakva još nikad nije bila. Zadatke obavili nismo. Ja idem odavde! - požalio se Anni dok su iz bunara zajedno vadili vodu.

Anna, koja je glavna meta slugama, zaključila je kako je u posrijedi sigurno neki njihov novi scenarij. - Promijenili su onaj svoj prijašnji plan samo da ispadnem ja budala - rekla je Anamariji.

>>Još jedan farmer bi htio kući

>>Sluškinja Blaženka odbija raditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije