Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestanak snimanja

Ana Vilenica: Život mi je postao sapunica

Ana Vilenica
22.03.2010.
u 19:27

– Nije mi breme, sretna sam! Osim toga, nakon ispadanja Željka Pervana, koji je bio odličan, shvatila sam da je taj show igra u kojoj nema čvrstih pravila i odlučila sam jednostavno uživati – kazala je Ana Vilenica.

“Moram dalje, moram ići do kraja”, stih je pjesme kojom nas glumica Ana Vilenica svakodnevno na programu HTV-a vabi da pogledamo novu epizodu “Doline sunca” u kojoj ona igra glavnu ulogu. A njegovo značenje baš se nekako proročanski prenijelo i u njezin nastup u showu “Zvijezde pjevaju” u kojem je tek drugim izlaskom s učiteljem Jacquesom Houdekom isplivala kao najbolja pa nekako sigurno korača prema finalu.

Mama je pravi kritičar

A je li joj najviša ocjena žirija breme za sljedeći nastup u kojem mora biti još bolja otkrila nam je sama.

– Nije mi breme, sretna sam! Osim toga, nakon ispadanja Željka Pervana, koji je bio odličan, shvatila sam da je taj show igra u kojoj nema čvrstih pravila i odlučila sam jednostavno uživati – kazala je Ana Vilenica.

No usprkos tome što je i kroz glumački posao imala priliku puno puta zapjevati javno, ovaj format joj je nešto sasvim novo.

– Stresno mi je što i dalje imam strašnu tremu prije nastupa. Gledala sam snimke i vidjela da se ona ne vidi, ali prisutna je i nikako da se opustim. Ali Jacques je odličan učitelj koji ima pravu mjeru između zahtjevnosti i popuštanja dva dana prije nastupa kada mi kaže da sam odlična i da samo razvalim – kaže glumica.

Anin favorit za pobjedu je Tamara Loos. Sviđa joj se njezin baršunasti glas i uvjerljiv nastup. A fenomen ostanka u showu pjevača koji i nisu baš najbolji nekad poznat kao Katja Kušec, a sada Davor Meštrović, pokušala je objasniti ovako:

– Ne razumijem u potpunosti, ali kad gledam Davora dok pjeva, on isijava srećom. Pa mislim da i gledatelji prepoznaju tu njegovu pozitivnu energiju i žele ga gledati i dalje.

Strah od Olivera

A osim Anine nenadane pjevačke ‘karijere’, u njenom životu sve je i dalje isto. Kao i do sada ne izlazi previše pa je ljudi na ulici ne prepoznaju i ne prilaze joj. Obožava Olivera Dragojevića, no s njim se ne bi usudila zapjevati na sceni jer je pregenijalan. Iako je do sada stalno pjevala kod kuće, više to ne radi jer je odlučila da će sve prepustiti osjećaju. Najbolji kritičar joj je mama koja joj je i savjetovala da se smiri jer je u prvom nastupu u showu bila ekstatična. A ne opterećuje je ni što će za subotnji nastup početi vježbati tek sutra jer ima puno važniju obvezu.

– Moja sestra bi trebala svaki čas roditi pa idem u Rijeku! Postat ću teta i to me neizmjerno veseli!






Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije