Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta sezona

Ana Vilenica i Jacques pobjednici showa "Zvijezde pjevaju"

zvijezde
Foto: HTV/Dario Njavro
1/8
01.05.2010.
u 22:25

Glumica Ana Vilenica i pjevač Jacques Houdek dobili su veću naklonost publike od lepršave voditeljice Tamare Loos i njenog šarmantnog partnera Marka Tolje.

Pobjednici četvrte sezone glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” su Ana Vilenica i Jacques Houdek. Glumica i pjevač dobili su veću naklonost publike od lepršave voditeljice Tamare Loos i njenog šarmantnog partnera Marka Tolje.

Jacques je tako sa Anom drugi put došao do pobjede u ovom showu, prvi put mu je to uspjelo sa novinarkom i voditeljicom Lamijom Alečković. Parovi su sinoć izveli tri pjesme, dvije s kojima su već nastupali u predhodnim emisijama i jednu novu. U finalu je Jacques konačno ostvario Aninu želju da otpjeva pjesmu koju je njen pradjed pjevao prabaki. Ponesena emocijama Ana je i zaplakala dok je pjevala staru kanconu i nekoliko puta tako i fašalala što je stručno uho žirija odmah primjetilo.

– Bilo je emotivno ali nije bilo dobro – bila je kritika Huseina Hasanefendića Husa na tu izvedbu, a snjim se složio i Rajko Dujmić. Iako su ostali bez pobjedničkog postolja svojim energičnim nastupima Tamara Loos i Marko Tolja su dominirali scenom u HTV-ovom studiju. Skladba koju je ovaj par odabrao kao pjesmu koju do sad nisu izvodili je bila “Tamara” koju pjeva grupa Magazin.

Komentara 5

JU
jumae
12:18 02.05.2010.

Who cares....

KA
Karla
13:09 02.05.2010.

Žiri je stvarno katastrofalan. Hus ne uspijeva izreći suvislu rečenicu, Dujmić uglavnom spava, Vana se preserava i pomalo omalovažava se natjecatelje. Jedino svaka čast Kseniji Erker čiji su komentari i stručni i prijazni - i nisu se morali toliko okomiti sinoć na izvedbu zadnje pjesme jer i tako i tako sve ovisi o telefonskim pozivima. Dovoljno je bilo jedanput reći da su falšali a ne tridesetputa. Ksenija me je ugodno iznenadila. Nadam se da ubuduće ovi troje više neće biti u žiriju.

JU
junije
13:40 02.05.2010.

hm, meni, ako ću baš biti iskren, žak nije nimalo simpatičan. ali ipak mislim da je on trenutačno jedan od najboljih, možda i najbolji muški vokal u nas. može uvjerljivo pjevati gotovo sve stilove. moram reći, impresivan talent. ne volim njegove pjesme, ne pašu mi, ali mora se priznati da je pjevač od kalibra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije