Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotosofia

Ana Stunić svojom kopačkom donijela sreću ekipi HTV-a

fotosofia (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/12
03.12.2010.
u 21:31

- Bilo je to jako simpatično jer sam bila jedina žena na terenu. Rekla sam dečkima da ako Nova TV ove godine ne pobijedi na turniru, da se slijedeće obavezno sjete mene – našalila se voditeljica.

U organizaciji Damira Hoyke sportskom dvoranom Jelenovac u petak navečer “letjele” su noge novinara, glumaca, sportaša i voditelja na malonogometnom turniru Fotosofia energy.

Snage su odmjerile ekipe RTL-a, Nove TV, HTV-a i poznate osobe, prijatelji Fotosofie. Početni udarac ispucala je voditeljica emisije “Red Carpet” Ana Stunić.

- Bilo je to jako simpatično jer sam bila jedina žena na terenu, okružena testosteronima. Rekla sam dečkima da ako Nova TV ove godine ne pobijedi na turniru, da se slijedeće obavezno sjete mene – našalila se voditeljica. Svojom zlatnom kopačkom sreću je donijela kolegama sa sve tri televizije.

- Mi smo specifični jer ne treniramo. Vidimo se tek na turniru – opravdavao je Hoyka boje time u čijem su sastavu bili i Giuliano, Goran Grgić, Dubravko Šimenc i drugi.

Iako su glumci kraljevi kazališta, na tron je ovoga puta sjela ekipa HTV-a.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
04:43 04.12.2010.

Who the fuck is Ana Sutnic?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije