Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Ana Rucner pozirala na plaži i oduševila linijom ispod čipkastog parea

Ana Rucner
Foto: Instagram
1/5
11.09.2020.
u 22:30

Ove fotografije svidjele su se njezinim fanovima, pratiteljima i prijateljima pa je dobila brojne pozitivne komentare.

Violončelistica Ana Rucner na društvenim je mrežama objavila seriju fotografija s plaže. Zanosna violončelistica pozirala je mokre kose u badiću i mrežastoj haljinici koja je pokrivala njezine obline. 

Ove fotografije svidjele su se njezinim fanovima, pratiteljima i prijateljima pa je dobila brojne pozitivne komentare. 

Ana nam je nedavno ispričala sve o odnosu s Vladom Kalemberom s kojim ima sina Dariana. 

 

- Mi se jednostavno slažemo. Poštujem Vladu kao čovjeka i oca svog djeteta te smatram važnim da Darian ima zdrav odnos sa svojim tatom i da zna da postoji muškarac na kojeg se uvijek može osloniti. Kad stavite dijete ispred svega, onda nema mjesta za loše odnose jer oboje znamo koji nam je zajednički cilj i interes - ističe Ana koja je odvojen život od Kalembera započela prije šest godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije