Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VITKA GLAZBENICA

Ana Rucner pokazala besprijekorno tijelo i otkrila tajnu vitke linije

Ana Rucner
Foto: Instagram
1/6
29.08.2020.
u 09:00

- Jedem sezonsko voće i povrće, dok su jutra rezervirana za smoothie. Volim kuhati razne juhe i miksati razno povrće s kuskusom, kvinojom, rižom i sličnim namirnicama - kazala je Ana

Violončelistica Ana Rucner (37) morala je zbog epidemije koronavirusa otkazati cijelu azijsku turneji i niz drugih koncerata po Hrvatskoj i Europi. Glazbenica je zbog toga produžila godišnji odmor, a na društvenim mrežama često pokazuje svoju besprijekornu liniju. 
Njen sin Darijan nedavno je proslavio 14. rođendan, a proslavili su ga tradicionalno u apartmanu na Pagu, gdje je stigao i njen bivši suprug Vlado Kalember. 

- Kupam se, plivam i popijem previše ledenih kava. Volim i sunčanje, no oduvijek sam pazila na svoju kožu i ne izlažem se suncu u doba dana kada to nije preporučljivo te uvijek imam sa sobom zaštitni faktor. Kad moja koža već dobije podlogu i boju mažem je prirodnim uljima, a najdraže mi je kokosovo jer koži daje posebno lijepu boju i istovremeno ju hrani - kazala je Ana za Gloriju i dodala kako tijekom godine posebno pazi na prehranu. 

Ana Rucner
1/12

- Jedem sezonsko voće i povrće, dok su jutra rezervirana za smoothie. Volim kuhati razne juhe i miksati razno povrće s kuskusom, kvinojom, rižom i sličnim namirnicama. Ljeti često spremam razne salate s tunom, avokadom i raznim sirevima te jedem puno svježe ribe koju nabavljamo od lokalnih ribara. Unosim male porcije više puta dnevno. Kruh i tjesteninu jedem vrlo rijetko, ali zato meso, ribu, povrće i voće u svim kombinacijama. Kalorije ne brojim, ali sam upoznata s njihovim vrijednostima - dodala je Rucner koja obavezno i vježba u teretani, ali i gdje god joj se ukaže prilika. 

- Trčim više puta tjedno tamo gdje se zateknem. Neplanirano. Važno mi je da odradim svoj trening od 20 minuta. Osim trčanja, redovito radim plank. Drag mi je jer ga mogu napraviti bilo gdje i bilo kada, bez nekih posebnih uvjeta za trening. On obuhvaća cijelo tijelo i zato je odličan. Radim ga u serijama, ništa pretenciozno, koliko izdržim - izdržim - kazala je glazbenica koja završava svoj peti studijski album. 

Ključne riječi

Komentara 2

AD
adminka
09:22 29.08.2020.

prekrasna Ana! Zakaj se poljepila sa post-it papiričima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije