Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna idila

Ana Miščević baterije puni okružena najmilijim muškarcima

Ana Miscevic (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
13.08.2012.
u 10:30

Moj svekar Jasmin Stavros u 57. godini ujutro vježba u teretani, a navečer trči. Na jesen ću mu se pridružiti, a on se već prijeti da će me ostaviti negdje na stazi

Pod korčulanskim suncem u mjestu Prigradica RTL-ova novinarka Ana Miščević odmara se uz svoja dva muškarca – i supruga i sina Milu. Daleko od mondenih mjesta, restorana, klubova i partyja, mala se obitelj Stavros-Miščević zadovoljno valjuška u morskim valovima i lješkari u vrtu Stavrosove obiteljske kuće.

Poligon za igru


– Kod nas je svaki dan svježa riba na stolu. Jedemo zdravu i finu hranu koju priprema moj suprug. Majstor je u kuhinji pa se ne želim gurati u njegove poslove. Dok on kuha, ja trčim za našim dvogodišnjakom, koji je sad zahtjevniji nego ikad – kaže 34-godišnja majka.

U vrijeme Olimpijskih igara, kaže, u svoju je rutinu uvela dvije sportske discipline – plivanje u plitkim vodama i planinarenje na koje ju je natjerao njezin najmlađi i najdraži muškarac.

– Prvo nije htio u vodu, a sad se ne da iz vode, ali stalno želi da mi je na rukama. Tako nas dvoje znamo plutati i satima, a igre bez granica nastavljaju se i vani. Pa preskačemo sunčanje i idemo na stijene. One su mu ovoga ljeta najdraži poligon za igru – govori plavokosa novinarka Exkluziv Tabloida.

Skakutanje za nasljednikom istaknula je kao savršenu tjelovježbu kojom je vratila djevojačku liniju. A kad ljeto završi i mala se družina vrati u grad, trčat će Ana i za drugim Stavrosom, ovoga puta za poznatim svekrom, pjevačem Jasminom.

– Moj svekar u 57. godini života ujutro vježba u teretani, a navečer trči. Već smo se dogovorili da mu se na jesen pridružim u trčanju iako će me, rekao mi je, sigurno ostaviti negdje na stazi – kroza smijeh će Mišćević te nastavlja:

– Jasmin Stavros divan je deda pa u svakoj drugoj situaciji on hrli za nama ne bi li se nauživao svojeg unuka. Sa svakog gostovanja mu donosi darove i igračke i jako se lijepo druže dok pjevaju dječje pjesmice – kaže Ana.

Djedovim stopama


Priznaje da i ona napamet zna sve najveće hitove najstarijeg Stavrosa.

– Najbolje se čaga uz hitove Jasmina Stavrosa, glazba mu je idealna za tulume – ponosno će snaha i majka pjevačeva nasljednika koji pod utjecajem tate bubnjara i glazbenog producenta već od malih nogu pokazuje sklonost prema glazbi.

Zato će ga roditelji uskoro upisati u glazbeni vrtić.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
Fritza
13:12 13.08.2012.

Malecki je presladak! Neka ga s mamom još duuuugo da uživaju jedno u drugome, a mi da se malo odmorimo od njezinog stravičnog izgovora glasa RRRRRRRR! Bilo bi lijepo, da ne kažem i profesionalno, od nje da ode do logopeda i konačno ispravi tu nakaradu od izgovora. Bojim se samo da će i dijete pokupiti taj strašni izgovor jer, znamo svi, djeca uče oponašajući...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije