Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najseksi zlica

Ana-Marija Percaić: Ovisnica sam o adrenalinu, opušta me ronjenje i skakanje padobranom

ana-marija
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
13.04.2014.
u 10:00

– Kada netko nešto stvarno želi, to onda i dobije. Nikada nisam smatrala da su mi druge kolegice konkurencija jer ako redatelj želi baš neku drugu glumicu za određenu ulogu, ja je ne mogu dobiti sve da se na trepavice postavim – otvoreno kaže Ana-Marija.

Dolazak Julijane u seriju “Zora dubrovačka” koja se prikazuje na Novoj TV uzdrmat će mnoge živote, a Filip i Deša, u ionako nestabilnom odnosu, nailazit će na prepreke koje će im zlica Julijana servirati. Crvenokosu atraktivnu negativku igra 27-godišnja zagrebačka glumica Ana-Marija Percaić. – I prije nego što sam dobila ulogu, uvijek sam govorila da bih radije igrala negativke jer su zahtjevnije i zabavnije. Imaju neku zanimljivu životnu crtu i znam da bih trebala reći da sam drugačija od Julijane, ali i nisam baš previše. Ona je srčani lik koji reagira impulzivno, žena je koja voli, a u ratu i ljubavi sve je dopušteno. Slična sam joj, ali ipak znam granicu koju mi savjest i moral diktiraju i znam gdje trebam stati – priča Ana-Marija. Premda joj je ovo prva veća televizijska uloga s kojom se predstavlja široj publici, ne strahuje da će je gledatelji doživljavati i kao da je privatno zlica.

– Sve da se to i dogodi, može mi samo laskati jer znači da sam dobro iznijela ulogu – smije se glumica. Scena joj je od najranijih godina bila suđena. Još je u vrtiću recitirala, u osnovnoj školi imala je predstave, išla je i na ples, a umjetničku crtu naslijedila je od mame. Prije nego što je upisala glumu koju je lani u srpnju i diplomirala, Ana-Marija je studirala modni dizajn.

– Roditelji su htjeli da studiram nešto konkretnije, na primjer medicinu. Ali u startu sam ih matirala dizajnom, a onda sam iz trećeg pokušaja upisala glumu. Da nisam, danas bih se vjerojatno bavila uređenjem interijera – kaže Ana-Marija. Ne žali što je na kraju ipak ustrajala u svojoj želji da bude glumica i ne strahuje od budućnosti koja je u njezinu poslu uvijek nesigurna.

Nema konkurenciju

– Kada netko nešto stvarno želi, to onda i dobije. Nikada nisam smatrala da su mi druge kolegice konkurencija jer ako redatelj želi baš neku drugu glumicu za određenu ulogu, ja je ne mogu dobiti sve da se na trepavice postavim – otvoreno kaže Ana-Marija. Osim u “Zori dubrovačkoj” publika je može gledati i u predstavi “Pacijent doktora Freuda” u Teatru Gavran koju prema tekstu Mira Gavrana i u režiji Roberta Raponje igra već tri godine. Za glumu bi, kaže, učinila mnogo toga, ali bojenje prirodno crvene kose teško bi joj palo.

– To mi je kao snimanje eksplicitnih scena. Morala bih imati opravdan razlog da pristanem na takav potez – kaže glumica.

Uza sve obveze, Ana-Marija se najviše raduje ljetu, kada hobiji, kojima je zajednički nazivnik adrenalin, postaju njezina glavna zanimacija.

– Totalni sam adrenalin freak. Od skakanja padobranom do ronjenja. Cijeli ljeto provedem ili pod vodom ili sa skijama na vodi. Položila sam tečaj za ronjenje s bocom, imam položeno i za voditelja brodice, a baš sam nedavno išla i u autoškolu na razgovor o polaganju vozačkog ispita za motore – priča zaneseno Ana-Marija. U vožnji, kaže, voli stisnuti gas, a kada joj policija stane u trag, posluži se ženskim čarima.

– Nikad ne pretjerujem s tim, ali priznajem da policajce pokušavam šarmirati i bude mi drago kada u tome uspijem – smije se Ana-Marija. Adrenalin je vodi u mnogim trenucima, pa strahu u njezinu životu nema mjesta.

Mir 20 metara ispod površine

– Ronjenje nije bilo jednostavno. Na početku bude lagana panika jer strahujete da u jednom trenutku nećete moći disati. Ali kada se opustim, uživam u miru 20 metara ispod površine gdje se ne čuje baš ništa – otkriva Ana-Marija koja je u vezi već četiri godine. O privatnom životu ne voli govoriti, ali ipak samozatajno kaže kako je zasad sretna i zadovoljna, a o daljim koracima u vezi ona i njezin dečko još ne razmišljaju.

Komentara 2

GR
GRGOO
11:29 13.04.2014.

Kada pogledam fotke, čini mi se kao da je opuštaju i druge stvari.

ĆA
ćaćaća
11:23 13.04.2014.

na što najviše voli skakati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije