Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daleko od svih

Ana Maras Harmander u zemlji salse proslavila godišnjicu braka

Foto: Instagram
1/3
23.08.2017.
u 18:25

Glumica i njen suprug John Harmander uživaju u čarima Kube, u odličnim koktelima, plesu, vožnji oldtimerima...

Glumica Ana Maras Harmander otputovala je sa suprugom, švedskim poduzetnikom Johnom Harmanderom, na Kubu kako bi proslavili petu godišnjicu braka na ovoj egzotičnoj destinaciji.

U zemlji salse i cigara 34-godišnja glumica uživa u svim njezinim čarima, a jedna od prvih fotografija koje je objavila ona je s čašom koktela mojito u ruci koji je pijuckala na ulicama Havane, glavnoga grada te otočne države.

 

 

 

Bae ❤️ Havana #traveldiary #traveljunkie #travelingissoulfood #5thanniversary #meettheharmanders #anamaras #anamarasharmander

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

 

Posjetili su i baziliku svetog Franje Asiškog, a na svakom koraku mogli su vidjeti oldtajmeri jarkih boja, uobičajen prizor na Kubi, koji stvaraju dojam kao da je vrijeme stalo u pedesetim godinama prošlog stoljeća. Na zajedničkim fotografijama vidi se da se par doista dobro zabavlja i u razgledavanju te nevjerojatne zemlje provode svaki trenutak.

Glumica se za svoga supruga udala u Las Vegasu 2012. godine u jednoj od brojnih kapelica za brza vjenčanja, a John je odlučio zbog ljubavi prema Ani preseliti se u Hrvatsku. Par ima dvogodišnjeg sinčića Rubensa koji je dio ljeta proveo s tatom u Švedskoj. Putovanja na sjever Europe ovoj su tročlanoj obitelji rutina s obzirom na to da tamo odlaze svakih nekoliko mjeseci.

 

 

Komentara 1

RI
rikavac
19:08 23.08.2017.

A ko je doticna gospodja? Sta glumi? Zar je ona bitna za drustveni zivot HR?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije