Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestrana glumica

Ana Gruica otkrila kako održava besprijekornu liniju i namjerava li imati još djece

Foto: Instagram
1/9
23.09.2022.
u 20:45

- Treniram od 2005. godine više-manje u kontinuitetu. Naravno, imam pauze i po nekoliko mjeseci, ali se uvijek vraćam sportu. Trčanje, teretana, yoga, boks... U posljednje vrijeme tenis. Sad sam već u fazi kad me boli tijelo ako ne treniram duži period. Slušam svoje tijelo, odgovorila je Gruica

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (39) na Instagramu redovito objavljuje fotografije na kojima pratiteljima pokazuje svoju besprijekornu liniju, a mnogi je često pitaju kako trenira i što jede. 

- Treniram od 2005. godine više-manje u kontinuitetu. Naravno, imam pauze i po nekoliko mjeseci, ali se uvijek vraćam sportu. Trčanje, teretana, yoga, boks... U posljednje vrijeme tenis. Sad sam već u fazi kad me boli tijelo ako ne treniram duži period. Slušam svoje tijelo, odgovorila je Gruica jednoj pratiteljici i otkrila koliko često trenira.

Foto: Instagram

- Intervalni trening, kad se uspijem organizirati i mirnija je faza života - treniram svaki dan. To jest pet puta tjedno. I taman kad dođem do negdje, život me samelje i stanem. I tako u krug, napisala je glumica. Jednu je pratiteljicu zanimalo i namjerava li opet zatrudnjeti.

Foto: Instagram

- Čovjek snuje, Bog određuje, poručila joj je Gruica, a odgovorila je i na pitanje kako odgaja sedmogodišnjeg sina Marata, kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

Foto: Instagram

- Kompleksno. Trudim se najbolje što znam izbalansirati old school odgoj Made by Mosor i ove nove skandinavske tehnike. Pa ti sad vidi. Ukratko, strogo ali pravedno - objasnila je Ana.

Gruica je prije nekoliko godina diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. Prvi su puta snimljeni zajedno u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije sa Šalkovićem. Gruica i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

VIDEO: Alen Vitasović o alkoholizmu: 'Nije me sram priznati da sam se liječio' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar popajce
popajce
21:23 23.09.2022.

Dobra Anica,dobrrrra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije