Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica potvrdila

Ana Gruica otkrila da se cijepila: 'Treba znati kad pristati biti ovca'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/10
07.05.2021.
u 17:52

"Za sigurnu sezonu i bezbrižno ljeto. Sad nije vrijeme za biti pametan. Treba znati kad pristati biti ovca. Sad je trenutak za efekt stada", napisala je glumica uz potvrdu.

Splitska glumica Ana Gruica potvrdila je na društvenim mrežama da se cijepila protiv koronavirusa, a pritom je napisala i zanimljiv komentar uz potvrdu o cijepljenju Pfizer cjepivom. 

"Za sigurnu sezonu i bezbrižno ljeto. Sad nije vrijeme za biti pametan. Treba znati kad pristati biti ovca. Sad je trenutak za efekt stada", napisala je glumica uz potvrdu.

Foto: FIBA/Screenshot
Podsjetimo, tv voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović (39) nedavno je otkrila da se cijepila protiv koronavirusa, što nije dočekano najbolje od njezinih pratitelja.

- Preko koje veze? A ja još uvijek nisam, zamislite, cijepljena i zatražila još 9.12.2020., a pripadam u rizičnu skupinu. Nedostaje Vam morala i može Vas biti sram! Barem se suzdržite i na društvenim mrežama hvaliti da ste se cijepili. Mi ostajemo doma i čekamo cijepljenje - poručila je ljutito pratiteljica, a Nevena je objasnila kako se cijepila potpuno redovnim putem.

Također, na svom je Instagram profilu i voditeljica Ecija Ivušić otkrila da se cijepila Astra Zenecom. 

"Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze. Cijepila sam se AstraZenecom, nisam imala priliku birati cjepivo, niti sam to zahtijevala niti htjela. Nikakva prava sindikata ne bi trebala nadmašivati ljudska prava. Sami bi trebali jedino birati hoćemo li se cijepiti, a ne kojim cjepivom", kazala je Ecija pritom. 

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

 

Ključne riječi

Komentara 3

MN
Mr.NO
18:03 07.05.2021.

Stara moja, ti i dalje moraš nositi masku i glumatati njome te držati tzv. soc. distancu.Jer si cijepljena dokraja nedovoljno i neprovjerenim tj. manje više placebo supstancom koja ti bude samo shebala prirodni imuno sustav.Dakle, da pristala si biti ovca.Bravo!

GB
goran.brodsky.3
19:04 07.05.2021.

E sada ce nam svima laknuti

Avatar Idler
Idler
18:48 07.05.2021.

Blago nami uz tolke inTELEktualce !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije