Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla prinova

Ana Bago Tomac rodila je djevojčicu kojoj je dala ime Ivana

Ana BAgo
Nova TV
04.02.2015.
u 16:11

Meteorologinja Nove TV u utorak je prirodnim putem rodila djevojčicu, a cijelo vrijeme tijekom poroda uz nju je bio suprug.

Meteorologinja Dnevnika Nove TV Ana Bago Tomac i njezin suprug postali su roditelji! Ana je u utorak rodila zdravu i veselu djevojčicu. - Presretni smo! Sve je prošlo odlično i jedva čekamo da budemo svi zajedno kod kuće - kazala je Ana, koja je rodila prirodnim putem, a uz nju je tijekom poroda cijelo vrijeme bio i suprug. On je i odabrao ime njihove kćeri – zvat će se Ivana. Da će po prvi put postati majka Ana nam je otkrila ove jeseni. Tada  je rekla: Prognoza kaže – bit će curica. Ali najbitnije nam je da je sve OK. Dobro se osjećam i jako se veselimo ulozi roditelja. Ana je diplomirana inženjerka fizike, a posljednjih 9 godina dio je tima meteorologa na Novoj TV.

Ključne riječi

Komentara 2

K2
kritičar_2
13:35 08.02.2015.

Sad još jednog Ivana,da zapjevamo, "Moj Ivane pobratime mio..."

KR
kruško1
16:43 04.02.2015.

sretno Ana i vrati se brzo na tv,bit ce "vedrije"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije