Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superljudi

Anđelo iz Ludbrega ima samo pet godina i matematički je genij

Foto: RTL
1/3
11.05.2017.
u 16:59

Mali genije kaže da čim vidi brojeve, odmah zna i rezultat i izračuna ono što neki ne bi mogli niti uz pomoć kalkulatora

Da je do sada već mnogo matematičara prošlo kroz studijo 'Superljudi', znaju svi koji petkom od 20 sati na RTL-u prate ovaj nevjerojatan show. No, da matematičar možeš biti već s pet godina, i to takav da ostaviš bez teksta baš sve, dokazat će Anđelo Bačani iz Ludbrega.

Njegova vještina je matematika – rimski i egipatski brojevi. Mali genije kaže da čim vidi brojeve, odmah zna i rezultat, u što će se svi i uvjeriti nakon njegovog zadatka. Anđelo, naime, izračuna ono što neki ne bi mogli niti uz pomoć kalkulatora, a kaže da je u show došao pobijediti. Od novca će kupiti nešto što puno košta - slatkiše!

Neodoljivi mali genijalac osvojit će srca svih gledatelja, a iako je još jedan među matematičarima, Anđelo se razlikuje od ostalih - osim neobjašnjive vještine, pršti energijom i hiperaktivnošću, u što se prvi uvjerio i voditelj Momčilo Otašević.

Je li Anđelo sve matematičke zadatke riješio bez problema i time zaprepastio žiri u kojem su glumci Anđelka Prpić i Branko Đurić Đuro te glazbeni producent Zrinko Tutić sazmat ćemo u petak na RTL-u u 20 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije