Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'holivudski egocentrizam'

Američki glumac oštro odgovorio Olsenici zbog izjava o Srbiji: Toliko si bezosjećajna, a ja s njima živim

Foto: Instagram/PIXSELL
1/10
07.04.2021.
u 15:26

On oštro osuđuje sve što je rekla na ovu temu i apsolutno se ne slaže s njenim izjavama. Prema osobnom iskustvu, Adam je doživio sve najbolje u Beogradu.

Američka glumica Elizabeth Olsen, koju mnogi poznaju po sestrama i poznatim blizankama Mary-Kate i Ashley Olsen, uspjela je jednim video razbjesniti Srbe. Naime, u jednom intervjuu koji je još prije napravljen, ali čija se snimka tek sada počela dijeliti u javnosti, rekla je svoje mišljenje o Srbiji, a to njezinim stanovnicima nije najbolje sjelo. Između ostalog rekla je da "nema potrebe da itko ide u Srbiju" te da tamo "nema ništa izvorno jer zemlja postoji tek 13 godina".

Naime, Olsen je u Beogradu boravila neko vrijeme tijekom 2012. godine dok je snimala film 'In Secret'. Njezine su izjave odmah prenijeli brojni mediji u susjedstvu, a ni korisnici Twittera nisu je štedjeli u komentarima. 

Sada je situaciju komentirao i američki glumac Adam Davenport koji već pola godine živi i radi u Beogradu.

"Elizabet Olsen treba se ispričati Srbima!", smatra glumac koji je šokiran stavom glumice o Srbima i Srbiji, piše Blic.

On oštro osuđuje sve što je rekla na ovu temu i apsolutno se ne slaže s njenim izjavama. Prema osobnom iskustvu, Adam je doživio sve najbolje u Beogradu.

"Kad dolazite u nepoznatu zemlju snimati, koristite dobrobiti te zemlje da bi vaša karijera bila bolja. Svi lokalci s kojima surađujete su tu da vama pomognu, kao i vašem projektu. Filmska zajednica je globalna i ne smije znati za granice. Naša odgovornost kao glumaca je da stvorimo empatiju i razumijevanje kroz naše likove tako da publika može prepoznati našu ljudskost usprkos razlikama. Zato sam šokiran što je Elizabeth Olsen toliko bezosjećajna i ne poštuje drugu kulturu, posebno što je provela izvjesno vrijeme u Srbiji radeći na projektu koji je sama izabrala. Smatram da se treba ispričati Srbima! Također je problem što širi netočne informacije. Srbija ne da ne postoji samo 13 godina, kako je Olsen rekla, nego je vjekovima starija od Amerike iz koje oboje dolazimo!", izjavio je Davenport. 

Također je dodao da njezine izjave potiču iz holivudskog egocentrizma da sve što nije Hollywood - nije vrijedno. 

VIDEO>> Goran Navojec dobitnik je Večernjakove ruže

Komentara 9

Avatar Веселин Кубурић - Канџија
Веселин Кубурић - Канџија
16:40 07.04.2021.

Eto sta smo doziveli...a narod najstariji...

KI
Kimicak
20:01 07.04.2021.

Ma bas je poznata glumica nemam rjeci...gdje je i sta glumila?? I kao da je bitno misljenje neke tamo sestorazredne i uopste bilo koje glumice da se ovdje raspravlja o tom.

DU
Deleted user
15:46 07.04.2021.

pa jedini grad koji imaju (beograd) je izgrađen dok su sisali pare iz hrvatske i slovenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije