Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi put u hrvatskoj

Američki glumac i pjevač kod Šibenika organizira festival koji su mnogi prozvali kultom, cijene i do 44 tisuće kuna!

Foto: Facebook/Thirty seconds to Mars
1/13
14.06.2021.
u 07:00

Ovo će biti druga godina da se festival održava u Hrvatskoj, a prve četiri godine odvijao se u Americi pod nazivom ''Camp Mars''.

Američki glumac i glazbenik, frontmen benda Thirty seconds to Mars Jared Leto (49) ponovno se vraća na našu obalu. Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja festivala Mars Island zbog i dalje aktualne pandemije koronavirusa, polaznici trodnevnog festivala ponovno će okupirati otok Obonjan kod Šibenika od 20. do 23. kolovoza.

"Mars Island trodnevno je iskustvo na privatnom otoku u Hrvatskoj. Odmori se i povrati snagu uz jogu među drvećem, uskoči u Jadransko more, gledaj ponoćno prikazivanje filma ili promatraj zvijezde, i uhvati dva intimna nastupa benda Thirty seconds to Mars. Mars Island iskustvo je kao nikada do sada", stoji na službenim stranicama benda.  

Na stranici grupe stoji i da je ove godine najjeftinija karta 1649 dolara, odnosno nešto više od 10.100 kn, a cijena se penje i do 7149 dolara za VIP paket, što iznosi nešto više od 44 tisuće kuna. Sve karte uključuju dva cjelovečernja koncerta grupe, kao i aktivnosti s bendom, ali i smještaj i hranu. Gosti borave u klimatiziranim šatorima, u svaki stanu četiri osobe, a imaju pristup zajedničkim sadržajima poput tuševa i kupaonica koji su smješteni u blizini svakog kampa. Ako želite kupaonicu u šatoru dijeljenu sa "sustanarima", morat ćete izdvojiti i do 18 tisuća kuna za ulaznicu!

Organizatori nude i opciju masaže za 550 kuna, tetoviranje za 600, ali i jednu dodatnu noć na otoku za 3380 kuna. 

Ovo će biti druga godina da se festival održava u Hrvatskoj, a prve četiri godine odvijao se u Americi pod nazivom ''Camp Mars''. Na Jadran su došli 2019. godine kada je cijena bila neznatno niža. Podsjetimo, prije dvije godine neki su obožavatelji ostali razočarani jer, iako su očekivali koncerte, Leto je tada iznajmio otok kako bi im – propovijedao.

Foto: screenshot Amazon

Fotografije gdje se vidi velika skupina ljudi kako sjedi i sluša glazbenika izazvale su brojne podsmjehe zbog toga što svi sudionici moraju nositi sasvim bijelu odjeću, a Jared Leto njeguje imidž Isusa Krista. Zbog svega se doimaju poput nekakvog kulta, što je i sam Leto prigrlio kao šalu te je uz objavljene fotografije napisao: "Da, ovo je kult."

Međutim, u komentarima pod fotografijama našlo se i podosta oduševljenih obožavatelja koji su, kako pišu, u Hrvatskoj proveli tri najbolja dana u njihovim životima. 

VIDEO>> Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

 

Komentara 11

SN
snovakor
07:59 14.06.2021.

bolesno

Avatar Ivkagoric
Ivkagoric
07:52 14.06.2021.

Jared Leto je puko ko kokica! Zabrijao je da je neki guru, svetac, Isus.... Bože siđi pa vidi! Ali nema veze, nek si on misli kaj hoće samo neka troše pare kod nas.

PR
pravednik2
08:50 14.06.2021.

Izgleda malo kao Božo Vrećo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije