Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATY PERRY

Pjevačica poljubila tinejdžera u showu, fanovi je napali: 'To je seksualni napad'

American Idol
Foto: ABC/Screenshot
1/4
15.03.2018.
u 14:09

– Jesi li ikada poljubio djevojku i svidjelo ti se – upitao ga je Bryan te citirao poznati hit Katy Perry "I Kissed A Girl". Glaze je odgovorio da nije, a Perry ga je pozvala da je poljubi. On ju je krenuo poljubiti u obraz, no pjevačica se okrenula i poljubila ga u usta.

Pop-zvijezda Katy Perry dospjela je na naslovnice američkih medija nakon što je u prvoj epizodi nove sezone American Idola poljubila tinejdžera bez njegova pristanka. Benjamin Glaze, 19-godišnji pjevač došao je na audiciju, a prije nastupa članovi žirija Lionel Ritchie, Katy Perry i Luke Bryan pitali su ga ima li djevojku.

– Jesi li ikada poljubio djevojku i svidjelo ti se – upitao ga je Bryan te citirao poznati hit Katy Perry "I Kissed A Girl". Glaze je odgovorio da nije, a Perry ga je pozvala da je poljubi. On ju je krenuo poljubiti u obraz, no pjevačica se okrenula i poljubila ga u usta.

Lionel i Luke su se nasmijali i čestitali, i odmah rekli kako će taj poljubac sigurno biti prva vijest u novinama. No, mediji nisu oduševljeni njezinim postupkom.

– Bilo mi je neugodno. Prvi poljubac želio sam sačuvati za ozbiljnu vezu. Želio sam da to bude posebno. Da me pitala želim li je poljubiti, rekao bih da ne želim. Znam da mi mnogi dečki neće vjerovati, no odgojen sam u konzervativnoj obitelji i to mi je smetalo – rekao je Glaze za New York Times.

Produkcija American Idola ovaj je poljubac iskoristila u promotivne svrhe, pa je američka javnost znala za njega i prije emitiranja prve epizode. No, javnost je napala ABC mrežu jer je bila riječ o poljupcu bez pristanka.

– To je bio seksualni napad. Zamislite da se radilo o muškom sucu i natjecateljici? Zar Katy Perry nije ništa naučila od #metoo pokreta – napisala je jedna gledateljica.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar jest
jest
14:55 15.03.2018.

Čovječe poljubac kao silovanje, pa kakav je ovo svijet da je bilo kojeg teen klinca 60-ih, 70-ih, 80-ih, 90-ih poljubila super poznata i zgodna žena, bio bi faca među svojim vršnjacima do vječnosti, ovaj je valjda gay.

PU
Pukovnik
14:28 15.03.2018.

Koje gluposti. Mali je nasretniji dečko na svijetu i najveća faca u školi. A da je mali rekao da je peder svi bi ga slavili.

SJ
Samo ja
17:51 15.03.2018.

hahha koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije