Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuđen

Popularni glazbenik očekuje prinovu, otkrio je i spol djeteta

Foto: Facebook
1/8
05.04.2018.
u 08:45

Amel Ćurić i njegova supruga Jelena ovo ljeto postat će roditelji. Otkrili su spol djeteta, ali ime čuvaju za sebe.

Glazbenik Amel Ćurić, kojeg trenutačno gledamo u glazbenom showu "Tvoje lice zvuči poznato" objavio je sretnu vijest da će postati otac. Prije dvije godine zaprosio je suprugu Jelenu u Barceloni, a par se vjenčao u hotelu Hills u Sarajevu. 

– Priželjkivali smo i planirali proširiti obitelj odmah nakon vjenčanja i bili smo neizmjerno sretni kada smo doznali lijepu vijest.  Iako smo živjeli zajedno skoro od samog početka veze, oboje smo sazreli u braku, jer smo našu zajednicu shvatili kao zajednicu za cijeli život. Nekako su se promijenili i odnosi naših obitelji, sada smo svi bliži, zapravo smo postali jedna velika  obitelj – rekla je Amelova supruga Jelena za Avaz. 

– Više sam nego uzbuđen. Dosad smo tajili da je Jelena trudna jer smo htjeli sve sačuvati za sebe dok ne prođe prvi dio trudnoće. Sada je sve O. K., a i trbuh je toliki da se više ne može skrivati (smijeh). Hvala Bogu na svemu, presretan sam. Čudan je to neki osjećaj,  a malo me hvata i panika. Sada o svemu razmišljam, kako i što će sve biti… E da, bit će muško, ali ime vam nećemo otkriti – uzbuđeno je za Dnevnik.hr izjavio Amel. 

1/11

Komentara 3

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:54 05.04.2018.

To sto je s Kosova , sto nastupa u tvoje lice zvuci poznato, to sti ima mozda 5 pjesama ne znaci da je popularan a jos manje da je glazbenik .. I kako je naveo CVIKCANGE hvala na vijestima SRBIJA_KOSOVO_RUMUNNJA_BUGARSKA

CV
cvikcange
09:45 05.04.2018.

Zahvaljujem Večernjakovom prijenosu što je Jelena rekla Avazu a što popularni (?!) Amel Dnevniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije