Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo ju je skrivala

Alka Vuica pokazala zgodnu sestru Tamaru, pratitelji oduševljeni: 'Prekrasne ste'

Foto: instagram
1/6
10.02.2021.
u 10:35

Mnogi ne znaju da Alka ima sestru Tamaru Vuicu Međić kojom se pohvalila u povodu njezina rođendana

Pjevačica Alka Vuica iznenadila je brojne pratitelje na Instagramu posljednjom objavom na kojoj pozira s dotjeranom plavušom. Mnogi ne znaju da Alka ima sestru Tamaru kojom se pohvalila u povodu njezina rođendana. "Uzaludan pokušaj fotkanja s mojom sestrom Tamy za njezin rođendan", napisala je Alka u opisu fotografije sa sestrom Tamarom Vuicom, udanom Međić.

Sestre su maleno slavlje organizirale u Umagu, a ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja. "Nevjerojatna sličnost crnke i plavuše", "Prekrasne ste", "Cure, zakon ste, svaka na svoj način lijepa, posebna, osebujna. Nadam se da ste svjesne toga i bez ovih pozitivnih, a iskrenih komentara", poručili su im pratitelji.

Foto: reuters

Istu objavu Alka je podijelila i na Insta storyju uz opis ''sestrinska ljubav''. Inače, u posljednje vrijeme 59-godišnja kantautorica i književnica vrijeme provodi u svojoj rodnoj Istri. Protiv pandemije bori se šetnjama uz more, a svoje obožavatelje nerijetko počasti i osebujnim odjevnim kombinacijama po kojima je poznata. Nedavno je otkrila i kako je u Istri pronašla svoj mir.

Foto: reuters

"Nađite svoj mir u danu, ja svoj jesam", napisala je Alka u opisu fotografije na kojoj pozira u bijeloj bundi, dok u krilu drži psića pekinezera. Iako joj boravak u Istri očito godi, Alka je još ranije najavila kako joj potpuno preseljenje iz glavnog grada nije u planu jer ne može živjeti bez Zagreba. Svoj ljubavni život Alka ne dijeli na društvenim mrežama, a zadnje što se o njezinoj ljubavi zna jest to da je proteklih godina bila u sretnoj vezi sa sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem.

Komentara 3

DU
Deleted user
11:25 10.02.2021.

koje šape,te biku čupaju srce na živo

BL
bluescreen
12:06 10.02.2021.

Trojka?

Avatar drug Joža
drug Joža
12:03 10.02.2021.

Pošto ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije