Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"jeftino" vrijeme

Alka Vuica: Odrasla sam na časnim principima i uz pjesme koje nisu jednokratne

alka
Promo
03.08.2014.
u 10:00

Sama je sebi najveća kritičarka pa novi album čeka već osam godina Sin Arian putuje i radi glazbu, sretna sam kada ga vidim kod kuće, kaže Alka Odrasla sam na časnim principima i uz pjesme koje nisu jednokratne Premijerom novog spota "Ženska posada"

Premijerom novog spota “Ženska posada” Alka Vuica vratila se na scenu. Sama za sebe kaže da si je najveća kritičarka i da zbog toga već osam godina nije izdala album.

– Stroga sam, često i prestroga za ovo jeftino vrijeme.Odrasla sam na časnim principima i pjesmama koje ostaju i koje nisu za jednokratnu upotrebu – kaže Alka koja priznaje da se ne osjeća dobro u sadašnjem vremenu i okruženju.

Okružena mladim ljudima

Spot za novu pjesmu sniman je na luksuznoj jahti u Novigradu, a radio ga je tim mladih ljudi među kojima je i Maja Lena Lopatny, kći Alkine prijateljice Mije Begović.– Bilo mi je jako drago kad mi je Maja predložila da snimimo spot. Prvotno nije trebala glumiti u spotu, no nagovorila sam je na to jer izgleda poput Nicole Kidman, a usput je i jako vrijedna – hvali je pjevačica.

Foto: Promo

Iako ne bi imala, kaže, osobno ništa protiv da je supruga mornara, Alka bi na svom brodu zaposlila samo žensku posadu.– Žene znaju kuhati i brinuti se o svemu. Po svom habitusu vjernije su i odanije – smatra pjevačica.

U vjeri traži spas

Iako se još osjeća mladoliko, godine su sa sobom ipak donijele promjene. – Sada često odustajem pa čak i od sebe. Ali nikada od istine, Isusa Krista i poštenja – govori Alka. Osim nje, u glazbenim vodama već dugo pliva i njezin sin Arian. – Put putuje i radi glazbu. Sretna sam kad ga ulovim kod kuće – kaže mama.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:36 03.08.2014.

Alka...a koji su to tvoji časni principi ???

Avatar gadogadni
gadogadni
20:24 03.08.2014.

Kako koji bosanac...prvi je princop bio nikad s ozenjenim ako nema para i tako dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije