Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčena na vladu

Alka Vuica: Neka se izvole sabrati, to je vlasništvo naroda ove zemlje!

Foto: Instagram
1/3
02.08.2019.
u 22:05

Alka Vujica uživala je na Brijunima, ali ipak se osvrnula na nešto što joj je zaista zasmetalo.

Alka Vuica je na svome Instagramu pratiteljima otkrila da je bila na Brijunima i čini se da je zbilja uživala u posjetu otočju. Međutim, pjevačica je u suštini ogorčena turističkom ponudom koju je komentirala s velikom kritikom.

- Ove godine sam stvarno šokirana kako su plaža i mol zapušteni, ne možete pojesti svježu ribu, dok vam istovremeno ribe plivaju ispred nosa, nevjerojatno! Nedopustivo je da takve vrijednosti propadaju. To je sramota! Nitko nema pravo da nešto što je povijesna vrijednost ostavlja u takvom stanju iz bilo kojeg razloga. Ovu zemlju nitko nije ostavio u amanet nikome iz Vlade! To je naše zajedničko vlasništvo i treba se odgovorno ponašati prema onome što imamo. Gdje su ti čudesni europski fondovi i očuvanje baštine??? Ja sam bila nedavno u Biogradu na Moru, to sve izgleda kao da je iz '68. godine. Strašno! I neka ne govore da ima gostiju, jer ih nema - rekla je za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam ❤️ @poccoloccobiograd & @bozidar.banov

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Otkrila je kako je umjesto svježe ribe jela mućkalicu te da nije zadovoljna ponudom hrane jer je, kako kaže, katastrofa.

- Ali, plače mi se, grozno mi je kad vidim takav odnos prema toj ljepoti! - ogorčeno je priznala.

- Kakva nam je Vlada - takav nam je turizam! Neka se izvole sabrati, to je vlasništvo naroda ove zemlje. Pogledajte malo što se u inozemstvu nudi. Možete otići na Ibizu, u Grčku, Tursku ili bilo gdje drugdje za 1000, 1500 eura s avionskom kartom i kompletnim menijem. Ovo ovdje nije normalno. Ja prva ne idem tu na more, dođem u Istru jer mi je tu mama i onda odem u devetom mjesecu negdje drugdje jer nisam dovoljno bogata da ljetujem u Hrvatskoj - požalila se na kraju.

Ključne riječi

Komentara 87

OX
oxymoron
23:25 02.08.2019.

Laži laži laži me, ti to Alka radiš najbolje. Šalu na stranu Alka, na Brijunima nisu navikli jesti ribu. Tamo se jedu mućkalice, vešalice, ćevapi, pržene papričice...

Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
22:32 02.08.2019.

ja se danas vraćao s mora starom cestom....od zagreba do karlovca neprekinuta kolona auta a na pagu nemreš ručnik staviti na gradsku plažu koliko je ljudi, tako da ovo serendanje kak nema turista samo mokri san petokolonaša

DU
Deleted user
06:50 03.08.2019.

Alka, se ti cujes kaj s Vlatkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije