Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o cjepivu protiv covida-19

Alka Vuica: Danas bi nam puno bitnije bilo imati funkcionalan Imunološki zavod, nego 4 MiG-a

Foto: reuters
1/10
06.03.2021.
u 15:47

Podijelila je naslovnicu Večernjeg lista iz 1972. godine, kada je Jugoslavija bila u pandemiji velikih boginja.

Alka Vuica (59) već neko vrijeme boravi u Istri gdje je provjela cijelo svoje djetinjstvo i mladost, a u vrijeme pandemije tamo je pronašla svoj mir. 

U jednoj je emisiji nedavno izjavila da je zanima rusko cjepivo te da bi voljela znati mogu li ga strani državljani primiti u Beogradu. "Ovi naši nešto filozofiraju, ali evo, čula sam da će izgleda i rusko cjepivo biti dostupno u Europskoj uniji. Ne želim ništa kinesko, pa ni cjepivo", izjavila je u emisiji 'Kec na jedanaest'. 

Sada je o cjepivu ponovno progovorila, i to na svom Instagram profilu gdje je rekla kako bi nam sada dobro došao funkcionalan Imunološki zavod, umjesto MiG aviona.

Podijelila je naslovnicu Večernjeg lista iz 1972. godine, kada je Jugoslavija bila u pandemiji velikih boginja.

Foto: FIBA/Screenshot

"Ovo je članak iz 1972. Ja sam imala 11 godina. U to “mračno vrijeme”, pojavila se bolest Velike boginje. Jugoslavija je u 7 dana cijepila 20 mil. svojih stanovnika. Samo da se zna koliko je značio Imunološki zavod i koliko bi nam dobro došao u ovom ratu s Covid-19 i uzaludnim pokušajima nabave cjepiva. Danas bi nam puno bitnije bilo imati funkcionalan Imunološki zavod, nego 4 miga...jer nitko neće napasti iz zraka. Biološki rat je naša stvarnost. A Europa? Ne računajte na nju... Računajte na nas ili što bi naši stariji rekli “uzdaj se u se i u svoje kljuse!”", napisala je Alka. 

U komentarima su mnogi pisali da se slažu s njom. 

Ključne riječi

Komentara 30

SN
Snv
16:44 06.03.2021.

Sad nam i cigani sole pamet

GO
goriodgorijeg
16:53 06.03.2021.

Trebali bi mi imati imunološki i 44 kom novih F16..

ZV
Zvonko
16:53 06.03.2021.

Ova gđa. mješa kruške i jabuke i vrijeđa nas koji smo stvorili hrvatsku i borili se za Imunološki zavod i da sačuvamo hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije