Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je u strahu

Alicia Silverstone 6 tjedana nakon porođaja nije izlazila iz kuće

Alicia Silverstone
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
30.06.2011.
u 17:00

U svibnju je glumica rodila sina Beara Blua i željela je uživati u svakom trenutku s njim pa nekoliko tjedana nije napuštala kuću.

Nakon što je rodila sina Beara Blua Jareckog, glumica Alicia Silverstone mjesec dana nije izlazila iz kuće. Za US Weekly potvrdila je kako se bojala kako će se njenu  sinu nešto dogoditi dok je nema i zato od svibnja, kada je rodila, sve do nedavno nije napuštala obiteljsku kuću.

– Šest tjedana nakon porođaja nisam kročila nogom iz kuće. Željela sam uživati u svakom danu s njim – kaže glumica. U razgovoru je priznala kako je još u djetinjstvu  sanjala o tome da će se udati i imati svoju obitelj. Te želje počele su joj se ostvarivati kada se 2005. udala za Christophera Jareckog kojeg je upoznala 1997.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije