Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Alenku će Savršeni privući smislom za humor, a Ena očekuje idealan spoj

Foto: RTL
1/5
29.08.2019.
u 16:10

Profesorica flaute i  studentica prirodoslovno-matematičkih znanosti natjecateljice su u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" koja s emitiranjem starta ove jeseni.

Alenka Šoštarić i Ena Rahić u drugoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" pokušat će osvojiti Savršenog, a otkrile su i kakav ih muškarac može osvojiti i što im je u vezi važno. 

Alenka je profesorica flaute i predaje u flautu u osnovnoj i srednjoj školi. Za sebe kaže da je zaljubljive naravi i u ovom showu vidi priliku da upozna nekog zanimljivog. Muškarac je može privući dobrim smislom za humor, a odbit će je ako je lijen i voli da se muškarac trudi oko zavođenja. 

Ena je studentica prirodoslovno-matematičkih znanosti i živi u Mostaru. Kaže kako traži muškarca koji je iskren i koji će je poštovati. Najviše je zanima postoji li još ijedan kavalir te je li to upravo Gospodin Savršeni. Znatiželjna je, zabavna i emotivna osoba i razlog njene prijave u show je želja da doživi novo iskustvo. 

Nada se kako će joj se u showu ostvariti i želja o idealnom spoju kojeg Ena zamišlja kao romantičnu večeru na plaži uz zalazak sunca. 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
16:53 29.08.2019.

Koji debilizam od Shouwa da zalosno. Ovaj RTL treba zakonom zabranit sa ovakvim programima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije