Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Period bez gaža

Alen Vitasović iskreno: Ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija, a i režije su mi problem

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
03.10.2020.
u 11:02

Istarski glazbenik kaže kako od ožujka nije imao nastupa i to se odrazilo na njegovu financijsku situaciju.

Pandemija koronavirusa ostavila je traga na ekonomiji i dok neka zanimanja uspijevaju svoja poslovanja koliko toliko održati na životu, neka zanimanja i industrije dosta su pogođene posljedicama ove pandemije. Mnogi domaći glazbenici zadnjih šest mjeseci nisu zapjevali pred publikom, a među njima je i istarski glazbenik Alen Vitasović. Kaže kako mu je ovaj period bez gaža užasan i teško se snalazi i veli kako vrijeme krati snimanjem novih pjesama, ali trenutno nema nikakvih primanja.

- Sin mi radi, a kći je u srednjoj školi. Više manje mama joj pomaže. Ja živim skromno, uvijek sam tako živio. Nije mi ništa teško palo financijski, nisam materijalist, nego ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija. I režije su mi veliki problem - kaže Alen za 24 sata. Zna da nije jedini u svojoj branši koji ima ovaj problem i dodaje kako samo oni najpopularniji glazbenici koji su zarađivali velike honorare sada imaju neku ušteđevinu.

- U ovoj državi, ova vlast, nazovimo je tako, kompletna politička scena misli da smo mi neki zaje*anti, da nismo ništa bitni. Jer nama nitko ne pomaže, daje poticaje. Mi smo neradnici, ne beremo krumpire, ne znamo krasti, nismo političari - poručuje Vitasović. Zna da je nekima i puno gore i ne želi da ispadne da plače zbog sebe jer je svjestan da ima puno i bolesnih i gladnih ljudi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 44

MI
Mislav28
11:29 03.10.2020.

Imaš burzu rada , prijavi se i traži posao pa ćeš imat love.

ZG
zg1985
11:45 03.10.2020.

skladista koliko hoces ima..3400 kn i udaraj u 3 smjene

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:21 03.10.2020.

A da se zaposli negdje? Po toj logici sve koji nemaju posla u svojoj struci bi država trebala financirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije