Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najteži kandidat

Alen skinuo nevjerojatnih 70 kilograma! Pogledajte kako je izgledao prije 4 mjeseca

Foto: Instagram
1/2
15.11.2018.
u 08:37

Alen je prije najviše jeo tjesteninu, hamburgere i pizzu.

Alen Abramović u RTL-ov show “Život na vagi” ušao je s 181,3 kilograma i bio je najteži kandidat sezone. U emisiji prikazanoj u utorak vaga je pokazala da je 45-godišnji Alen skinuo 70 kilograma i sada ima 111,3 kilograma.

Ovim rezultatom Alen je postao kandidat koji je izgubio najviše kilograma u sve tri sezone ovog showa. Abramoviću je glavni motiv za prijavu u show bio promjena načina i kvalitete života.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

– Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine – rekao je Alen na početku showa.

Oduvijek je imao problema s kilogramima, a nezdravo se najviše hranio dok je živio u inozemstvu gdje su mu glavni obroci bili pizza, tjestenina i hamburgeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Žuljević - LeeZona (@lee_zona) on

Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke jer se počeo bojati za svoje zdravlje i zato se prijavio u show, a rezultati koje je postigao dovoljno govore koliko je jaka bila njegova želja za promjenom navika.

Pogledajte i koje su poznate osobe uspjele u četrdesetima.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
večernjamaglica
11:11 15.11.2018.

Bravo majstore.Jedini pametan reality I jedini koji povremeno gledam.

MI
midea
12:44 15.11.2018.

Bravo Alene , samo tako nastavi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije