Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Alen odlučio igrati po Lidijinim pravilima, Nikolina mijenja mišljenje o Adamu

Brak na prvu
Foto: RTL
1/11
02.04.2020.
u 22:14

-Lidija je veselija otkako se vratila u stan. Ali ona je jedna velika provokatorica i ja prihvaćam izazov. Prihvaćam igru. Ona voli podbadati pa sad podbadam i ja“, priznao je Alen koji je odlučio promijeniti taktiku, baš kao i njegova supruga.

U četvrtak navečer u showu 'Brak na prvu' svi su mladenci bili vrlo napeti. Umjesto da uživaju u zajedničkom životu i spoju iznenađenja, mnogi su odlučili riješiti nesuglasice koje su ih dovele do ozbiljne svađe.

Parovi se i dalje prilagođavaju na zajednički život te u toj fazi gotovo svi nailaze na probleme. No umjesto nove svađe i drame, Lidija i Alen odlučili su „promijeniti ploču“ i pokušavaju biti vedriji.

-Lidija je veselija otkako se vratila u stan. Ali ona je jedna velika provokatorica i ja prihvaćam izazov. Prihvaćam igru. Ona voli podbadati pa sad podbadam i ja“, priznao je Alen koji je odlučio promijeniti taktiku, baš kao i njegova supruga.

- Danas smo mi bili veseliji par, trudila sam se smijati - imala sam izbor smijati se ili plakati“, otkrila je Lidija te priznala da im je trening u boksačkom ringu odlično došao za izbacivanje svih frustracija i nervoze koje su u posljednje vrijeme osjećali.

Brak na prvu
1/8

A frustracija se pojavila u vezi Gordane i Dejana, koji je ljutito skinuo prsten i narukvicu koju je dobio na dar od Goge, a zbog čega - samo on to zna.

- Morao sam nešto napraviti i dobiti neku njezinu reakciju, a ne ravnu crtu. Pa bilo to dobro ili loše. Bio sam dobrica i nije valjalo, od sinoć sam se malo ohladio i opet ne valja“, priznao je Dejan kojemu je nešto u Gordaninu ponašanju posebno zasmetalo, ali nije joj htio priznati što točno.

- Ide mi na živce. Rekao mi je da mu ne poklanjam dovoljno pažnje. Nešto sam napravila, ali ne znam što, inzistirat ću da mi kaže o čemu je riječ“, kazala je Goga koja je svoj problem otkrila Lidiji, kada su se parovi zajedno družili i igrali prikladnu igru - „Čovječe, ne ljuti se!“

U međuvremenu, Nikolina i Adam otišli su na prvi pravi spoj u grad te su oboje priznali kako njihova veza postaje sve bolja.

- Mislim da će se unutar dva dana pokazati je li ona spremna za dalje, hoće li se razviti prijateljstvo i hoćemo li nakon prijateljstva graditi nešto više. Ako ne - sretno dalje!, zaključio je Adam.

S druge strane, Valentina i Marinko su se posvađali jer se razilaze u životnim stavovima, a Gordana je Milana opet pozvala na red i objasnila mu kako u krevetu ima mjesta samo za nju, dok su Nadia i Luka načeli neke ozbiljne teme.

- Još je rano da upoznaš Leonarda, rano mi je sve ovo komentirati s djetetom. Moram mu sve to pripremiti, moram mu objasniti tko si, moram vidjeti kako će on to prihvatiti. Važno mi je da se na prvu prihvate moje dijete i budući partner, izjavila je iskreno Nadia.

Mogu li Lidija i Alen izdržati u „veseloj vezi“, što točno muči Dejana i ima li prave ljubavi između Luke i Nadije - doznat ćete u epizodama koje slijede. Show 'Brak na prvu' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije