Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan rezultat

Alen je pobjednik treće sezone 'Život na vagi' i njegov uspjeh u showu još nitko nije nadmašio, a ovako izgleda sada

Foto: RTL
1/7
08.12.2022.
u 07:45

Alen nije posustao ni nakon izlaska iz showa te je nastavio sa zdravim navikama i tjelovježbom i postao je inspiracija mnogima koji vode borbu s viškom kilograma te svojim primjerom i iskustvom motivira druge da pobjede u ovoj borbi.

U trećoj sezoni showa "Život na vagi" pobjedu je odnio Alen Abramović koji je u show ušao s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. U šestoj sezoni koja je završila ovog vikenda pobjednik je bio Josip Čapo koji je izgubio u showu 45,5 posto tjelesne mase, odnosno čak 78,3 kilograma i iako je ostvario izvanredan rezultat i dalje je Alen na tronu svih sezona jer nitko nije ostvario tako dobar rezultat poput njegovog.

Alen nije posustao ni nakon izlaska iz showa te je nastavio sa zdravim navikama i tjelovježbom i postao je inspiracija mnogima koji vode borbu s viškom kilograma te svojim primjerom i iskustvom motivira druge da pobjede u ovoj borbi. Da je i dalje u top formi potvrđuju njegove fotografije na Instagramu, a zadnju objavu je stavio povodom proslave svog 50. rođendana. 

 

 

- Ne, ovo nije "50 nijansi sive" .. Ova priča se danas zove "50 putovanja oko sunca" ... Ovo zadnje putovanje oko sunca je bilo baš teško, iskreno... Nemam što lagati ili uljepšavati.. Kada se uruši tlo pod nogama onda se čupaš i na kraju iščupaš jer druga opcija nije opcija barem za mene... Nikada nije bila opcija prepustit se tuzi i malodušnosti. Sve je prolazno rekli bi mudraci..I mudraci su u pravu. Ono u što sam siguran je da smo svi tu u prolazu s ograničenim trajanjem i zato ne smijemo biti budale i baviti se beznačajnim glupostima a još gore biti u grču zbog istih. Ljubav, pozitiva i empatija.. Mislim da se jedino to negdje broji i ostaje iza nas. E da, i zahvalnost je jako bitna. Ja sam zahvalan na mnogim stvarima.. Na fantastičnom motivacijskom poslu kojeg obavljam i koji je doslovno moj poziv, na krasnim klijenticama koje kao da to i nisu. Na samoj spoznaji da imam moć potaknuti promjenu kod drugih. Hvala unaprijed na lijepim željama.. - napisao je Alen nedavno. 

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije