Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednik života na vagi

Alen je izgubio 86 kg. Otkrio je na što će potrošiti 150.000 kuna

Foto: RTL
1/19
18.11.2018.
u 22:45

Bio je najteži kandidat kad je ušao u show i imao je 181,3 kilograma na prvom vaganju.

Pobjednik treće sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" je Alen Abramović. Ovaj 46-godišnjak iz Zagreba u show je ušao s 181,3 kilograma i bio je najteži kandidat sezone.

Nakon četiri mjeseca boravka u showu skinuo je 70 kilograma, a na vaganju u finalu vaga je pokazala kako Alen ima 94,9 kilograma, što znači da je skinuo ukupno skinuo ukupno 86,4 kilograma. Ovaj rezultat osigurao mu je pobjedu i novčanu nagradu od 150 tisuća kuna. 

- Poklonio sam sebi novi život.  Došao sam s najviše kilograma, teško je bilo vjerovati da će takva osoba skinuti toliko kilograma. Poletan sam i zdrav sada. – rekao je Alen.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

 

Za RTL je rekao da će dio novca potoršiti na novu garderobu jer mu je potreban nakon ovako velike transformacije. Dio novca će potrošiti na putovanja i dio na uređenje stana.  Otkrio je i koji mu je plan za budućnost.

- Želio bih započeti svoj lifestyle YouTube kanal koji bi se bavio zdravom prehranom, humorom i modom - kaže Alen. 

Kandidati su u kući proveli 126 dana, a u vanjskom svijetu žive mjesec dana. U tom su vremenu mnogi od njih poboljšali svoje rezultate s vaganja, kao i svoje zdravlje.

Luka Smoljo  bio je prvi od finalista na vaganju. Luka je u kuću ušao sa 149,8kg, a sada ima 85,8kg pa je tako izgubio 64 kg odnosno 42,7% tjelesne mase.

GALERIJA Ovako su finalisti izgledali na početku, a evo kako sada izgledaju

1/16

Sljedeći je na vagu stao je Mario Mandić. Mario je u show ušao sa 165,5 kg, a danas ima 112. Mario je izgubio 53,5kg odnosno 32,3% tjelesne mase.

Najmlađi kandidat, Domagoj Santo u show je ušao sa 173,6kg, a skinuo je čak 63,4kg pa sada ima 110,2kg. Micek, kako ga od milja zovu, izgubio je 36,5% tjelesne mase.

Marijo Barišić, svima znaniji kao Baro, posljednji je stao na vagu, a prije vaganja želio je publici i gledateljima otkriti da mu je danas 17 godišnjica braka, ali je otkrio i da mu je na posljednjem sistematskom pregledu otkrivena rizična cista na lijevom bubregu koju mora ukloniti.

„Moram se zahvaliti produkciji showa jer onaj stari Baro ne bi nikad otišao na sistematski. Baš zato zahvaljujem svim prijateljima koji su me nagovorili da se prijavim u show i što sam na vrijeme saznao za cistu“ kazao je Baro. 

Baro je u show ušao sa 159,8 kilograma, izgubio je 72,5kg, te sada ima 87,3,kg što znači da je izgubio 45,4% tjelesne mase.

I treća sezona “Života na vagi” je ukazala na problem pretilosti s kojim se bori velik broj Hrvata, a koji nije samo zdravstveni problem nego često nosi psihičko zlostavljanje i omalovažavanje. No rezultati ovogodišnjih kandidata su pokazatelj da od snova ne treba odustajati te da snaga volje i pomoć stručnjaka mogu promijeniti živote!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

I Irena Štetić Andrin imala je razloga za slavlje jer je kao ne-finalistica, s najvećim izgubljenim postotkom od 40,6%, osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. Irena je u show ušla sa 132,8 kilograma, a onda sve šokirala kada je u seksi izdanju prošetala studijem i stala na vagu koja je pokazala brojku od samo 78,9 kilograma. Irena je skinula impozantnih 53,9 kilograma!

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:54 19.11.2018.

RTL kako vas nije sram dati tako malu glavnu nagradu? Uvjerljivo najmanja i najjadnija nagrada od svih realitya.

Avatar Proleter
Proleter
21:31 19.11.2018.

Da ja imam problema s kilama sigurno bih se prijavio na show. Takva prilika za produljenje života nudi se stvarno jednom u životu.

SA
sasoon
23:02 18.11.2018.

Napravite interview s natjecateljima za godinu dana. Većina će nažalost biti na staroj težini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije