Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa na koncertu

Alen Islamović oglasio se o okršaju s Tifom, evo što kaže

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
03.01.2018.
u 09:00

Islamović i Tifa navodno su se potukli tijekom novogodišnjeg koncerta u Budvi...

Informacija da su se Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa fizički sukobili tijekom novogodišnjeg nastupa u Budvi odjeknula je medijima.

Prema pisanju Blica, Alen i Tifa posvađali su se prije koncerta, a njihova svađa dosegnula je vrhunac jer se Islamović nije htio maknuti s pozornice kada je Tifa trebao pjevati pjesme Bijelog dugmeta i tada je došlo do fizičkog okršaja.

Novinari Avaz.ba pitali su Alena Islamovića za komentar o cijeloj situaciji, a on je na to odgovorio: "Nema od toga ništa. Sve je to šuplja priča." 

1/227

Komentara 2

ST
stef22
11:25 04.01.2018.

I ovo bi kao trebala biti vijest,pa jeste li vi-novinari-svjesni sto pisete,ova vijest :suplja priča- nije ni za natpis! Dajte već jednom pisite prave vijesti a ne ovakve komentare bez veze!

SE
Sejo
17:38 10.01.2018.

Bebek je uvjek bio i ostao jedini autenticni pjevac Dugmeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije