Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO MNOGE

Alen Islamović ogorčen zbog migranata i ulazi u politiku: 'Mladi ne izlaze od straha!'

Alen Islamović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
26.05.2020.
u 19:35

Bivši član benda "Bijelo Dugme" Alen Islamović odlučio se aktivirati u politici.

Bosanski pjevač sa zagrebačkom adresom Alen Islamović pridružio se prvom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću i njegovoj Novoj inicijativi te obznanio početak sovje političke karijere. Naime, uvjeren je da će svojim iskorakom u političke vode riješiti najveći problem rodnoga grada Bihaća, a to su po njemu migranti.

Alen Islamović
1/3

-  Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umjesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umjesto da zaštite građane, nečinjenjem su unijeli strah i neizvjesnost u Bihać - rekao je za 24 sata Islamović te dodatno objasnio da je BIhać tri i pol godine u izolaciji jer se građani skrivaju od migranata.

- rovaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su u vlastitom haustoru jer ih je pokušao spriječiti u provali u susjedov stan. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara - tvrdi Alen te obećaje ako pobjede na izborima da će osobno odvesti deset tisuća Bišćana u Bruxelles da im tamo zapjevaju.

- Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda konzumiranja rijeke Une, sloboda svega onga što je nekad bilo. Putujem svijetom, ali često sam u Bihaću, imam svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja i ja moram imati stražare da sve to čuvaju, i objekete i kuće i kuće od migranta. To je sve prevršilo svaku mjeru – tvrdi pjevač za Avaz.

Alen Islamović
1/4

Nakon njegovog istupa, reakcije su podjeljenje.

- Najlakše je kriviti migrante. Ovo je sramotan ispad. Ima BiH puno većih problema - pišu mu u komentarima, a dio ljudi je ipak uz njega i podržavaju njegovu utrku u politici.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

 

Komentara 2

A2
.anticenzura.23
20:56 26.05.2020.

A trgovci tim ljudima mu se nalaze u ambasadama po Bliskome istoku, u Pakistanu su uhvatili Bosanskog ambasadora kako prodaje lazne vize Pakistancima do Bosne, za masnu lovu, a kasnije ih samo gurne u Hrvatsku i dalje u osvajacinu Europe.

OB
Obični
09:01 27.05.2020.

Daj se vrati u Bihać i ne pojavljuje se u hrvatskim medijima jer stvarno nemaš što pokazat. Blago Bosni kad će imat takve političare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije