Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrušio na Vidović Krišto

Aleksandar Stanković otkrio koliku plaću prima na HRT-u: 'Nije ni u prvih 20'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
24.03.2021.
u 14:01

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***! To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima

Voditelj emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na svom se privatnom Facebook profilu obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću višu od 20 tisuća kuna". Stanković je te njezine navode demantirao u poduljem statusu u kojem je otkrio koliku doista plaću ima na HRT-u.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.
Dakle,
1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.
2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.
Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***!  To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim  snovima", poručio je Stanković.

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte što nam je Marijana Batinić rekla o majčinstvu na dodjeli Večernjakove ruže!

Komentara 120

GL
globalsolutions
14:19 24.03.2021.

13.628,27 kn koliko dobiješ na tekući nije tvoja plaća nego ti je plaća 20.753,07 kn jer ti je u tih 7000 kn i mirovinsko i zdravstveno i prirez i ostale pizdarije koje se plaćaju, tako da Stanoviću NE LAŽI!

KA
Kakodane
14:39 24.03.2021.

Aco, Aco, bjedna štraco. Zastupnike bira narod i plaća. Dok tebe samo plaća(mo).

KU
Kultura
14:07 24.03.2021.

Samo 13.000 i tako puta 240 (20 godina) znaci vise od 1.700 eura 240 mjeseci. I jos nam dovodi za te novce goldstajne i druge mrzitelje Hrvatske. Kakav jad od drzave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije