Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačije izdanje

Aleksandar Stanković 'Nedjeljom u 2' vodio je iz svog doma: U zadnji tren sam saznao da imam koronu

Foto: HRT screenshot
1/7
17.10.2021.
u 14:34

Zamolio je sve koji poznaju njegovu suprugu da je ne zovu na telefon jer preko njezinog telefona je uspostavio vezu Skypeom sa svojim gostom.

Današnje izdanje HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" emitira se u malo drugačijem obliku i voditelj Aleksandar Stanković putem Skypea iz svog doma vodi razgovor sa svojim današnjim gostom Albertom Gajšakom. Zašto je bio prisiljen ovako odraditi intervju Stanković je objasnio gledateljima na samom početku emisije.

- Poštovani gledatelji, dobar dan! Današnja emisija malo je drukčija. Naime, ja imam koronu, a nemam izraženiji simptoma, osim šmrcanja, pa smo odlučili da vodim emisiju iz stana preko Skypea, a gost Albert Gajšak je u studiju. Ispričavam se naravno zbog tehnički slabije kvalitete, i molim vas jednu stvar, nemojte se sada smijati. Svi oni koji znaju moju suprugu, nemojte zvati, jer ovo realiziramo preko njezinog mobilnog telefona. U zadnji trenutak doznao sam da imam koronu, zato radimo preko Skypea. - poručio je HRT-ov voditelj.

Dok je on bio kod kuće njegov gost je bio u studiju Hrvatske radio televizije i tako su odradili današnje gostovanje. Gost emisije je mladi poduzetnik Albert Gajšak koji u 23. godini ima informatičko poduzeće s 30 zaposlenih i klijente diljem svijeta. Kako uspjeti u garaži, treba li za svaki posao fakultet i kako država pomaže mlade inovatore, neke su od tema današnjeg razgovora.

Ključne riječi

Komentara 38

PA
pajper
15:26 17.10.2021.

Koga nema bez njega se može.Jel Aleksandar primio...cjepivo?

Avatar SileZla
SileZla
15:38 17.10.2021.

Za koji klinac ja plaćam tv pretplatu svaki mjesec da bi se Aca šepirio po HTV-u. Kad će doći kraj toj nesnosnoj emisiji?

Avatar Vakserčina
Vakserčina
15:25 17.10.2021.

Evo, upravo odradio koronu. Dva dana škakljanja u grlu,jedan dan temperatura oko 37,3 i blaga glavobolja i pet dana kašljucanja . Najviše navečer. Eh,Da sam se cjepio, ne bi ovoliko patio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije