Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Aleksandar Olujić: Nisam svirao za žiri, već za svoju publiku

'26.11.2010., Jadran film, Zagreb - Supertalent show Nove TV. Aleksandar Olujic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
27.11.2010.
u 20:15

Finalistu talent showa najveća je podrška djevojka Dragana, za koju kaže da je prava lutrija da ju je pronašao

Još se nisu ni tipke na njegovoj harmonici ohladile, a novi finalist Supertalenta Aleksandar Olujić smišlja novi nastup.

– Slavilo se u petak navečer, ali već sam se ujutro bacio na posao – otkrio nam je uzbuđeni Aco koji je u petak osvojio najviše glasova publike.

Kritike žirija, da su od njega očekivali više, prihvatio je s osmijehom jer, kaže, takvo je što i očekivao.

– Znam ja što su oni htjeli, virtuoznost, nešto drukčije od audicije, ali znam i što publika voli, a ja sam išao upravo na to – priznao nam je 21-godišnjak. Ipak, da ne ispadne kako se tvrdoglavo drži samo svoga mišljenja, Aco je za finale odlučio pripremiti točku koja će podići i publiku i žiri na noge. – Pokazat ću svima što mogu – kaže.

Njegova samouvjerenost i čvrst stav oslanjaju se i na podršku najmilijih – djevojke Dragane, roditelja, obitelji i prijatelja.

– Otac me prijavio na show i on je moj glavni pokretač – kaže Aco. – Djevojka Dragana najveća mi je podrška. Prava je lutrija što sam pronašao nekoga poput nje.

U studiju ga je bodrilo i 20-ak najbližih prijatelja, a Aco kaže da su mu dopustili da ih dovede i 50, bilo bi mu premalo jer toliko je onih koji žele biti uz njega. U harmoniku se zaljubio sa sedam godina te je vježbao na maminu starom instrumentu, dok mu djed poslije nekoliko godina nije darovao novi. Tada je krenuo i na pouku k profesionalnom harmonikašu iz Bosne i tu je stekao znanje koje smo vidjeli u emisiji. Spoj harmonike i house i Rn'B glazbe prava je slučajnost. – Sjedio sam jednog dana u sobi i vježbao harmoniku, s računala je dopirala neka pjesma, neki hit u to vrijeme, pokušao sam ga pratiti i shvatio da odlično zvuči – i tako je sve počelo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije