Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković iznenadio najavom novog gosta: Da vam ručak prisjedne

Aleksandar Stanković
Foto: HRT/Screenshot
1/6
25.11.2020.
u 14:05

Voditelj će sa svojim gostom pričati o gradonačelniku Milanu Bandiću te o filmu "Kumek" koji je premijerno prikazan 22. studenoga

Da vam ručak prisjedne. Dario Juričan u "Nedjeljom u 2" – tako je HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković na Facebook profilu najavio svog novog gosta s kojim će ove nedjelje u emisiji pričati o njegovu novom filmu, o Milanu Bandiću, mogućoj političkoj karijeri te o tome je li Juričan neozbiljan dečko ili netko tko će stajati funkcije zagrebačkog gradonačelnika.

Prije tri dana premijerno je prikazan Juričanov film "Kumek" koji je sniman zadnje četiri godine u Zagrebu i u Grudama te u njemu redatelj prikazuje 40 godina rada gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Uoči premijere Juričan je rekao kako je Bandić tri puta odbio dati intervju za film pa su bili prisiljeni pronaći njegova dvojnika, a gradonačelnik Bandić ukazao se na premijeri filma i dao nekoliko izjava i brzo je otišao te nije čekao početak projekcije.

– Milan Bandić upravo je otišao kao ''pseto'' tako da sam malo uzbuđen. Žao mi je što je ova projekcija ispala malo kljakava zato što smo ušli u nove epidemiološke mjere koje su baš nas zakačile, pa je broj gledatelja dramatično prepolovljen. Mi smo otvorili hrpe novih projekcija, između ostalog i u našem prijateljskom kinu Tuškanac – rekao je Dario Juričan prije projekcije. 

Prije filmske premijere promovirana je i knjiga "Kumek" Saše Paparelle i Hrvoja Appelta, predstavljena uoči premijere istoimenog filma. Na 350 stranica opisuju se afere zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, za kojega autori kažu da ga je teško slijediti jer je od predaje rukopisa u tiskaru Bandić "iznenadio" s tri nove afere.

 

 

Komentara 80

DU
Deleted user
14:22 25.11.2020.

Jel ta emisija još uvijek postoji !?

BP
boris.poljak.39
14:45 25.11.2020.

Ja to plaćam jel moram , al ne gledam jel ne moram.

KU
Kultura
15:07 25.11.2020.

Mi smo drzava i narod bez dostojanstva. Zamislite da u srbiji 20 godina u udarnom terminu vodi emisiju hrvat i da dovodi 20 godina goste po svom politickom i svjetonazorskom uvjerenju. Nemoguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije