Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniela Trbović

Ako na dodjelu Večernjakove ruže dođem sa sestrom, to samo znači da je Brad Pitt zauzet

Daniela Trbović
Foto: Danijel Berković/Pixsell
05.03.2014.
u 18:00

Voditeljica emisije "Večer na 8. katu" nominirana je za nagradu u kategoriji TV osobe godine

Kako ste doznali da ste nominirani za Ružu i kako ste reagirali na nominaciju?

U Večernjaku sam pročitala da se ponovno kreće s Ružom, kao i to da sam nominirana. I bila sam i jesam jako sretna zbog toga. Mi jesmo mala zemlja, ali u ovom poslu ima puno kolega i nije mala stvar naći se među pet odabranih. Moja ekipa “8. kata” – Silvana, Barbara, Sanja, Ines i Zoran – također navija jer, kao što se zna, nominirani smo i u kategoriji emisije godine. Obavijest o nominaciji stavili su i na službenu Facebook-stranicu emisije jer ipak se ne možemo osloniti samo na moju mamu.

U emisiji “8. kat” već ste četvrtu sezonu. Odakle crpite uvijek novu dozu optimizma i veselja s kojima pristupate svakom svojem gostu?

Volim svoj posao i radujem se svakom novom gostu i osobnoj znatiželji koju ću zadovoljiti tim posjetom. Sada kada idemo jednom tjedno, četvrtkom navečer, više se smijemo, sviramo i pjevamo, no pripreme su i dalje ozbiljne i studiozne kao i kada smo išli svaki dan.

Da možete birati i između stranih poznatih osoba, koga biste rado ugostili u jednoj emisiji i zašto?

Bilo bi zanimljivo ugostiti Oprah Winfrey. Voljela bih doznati kako se ovaj posao radi kod nje, u kolijevci talk showa. Ne bih pritom uopće kopala po njezinoj privatnosti, taj bi susret bio više neka vrsta edukacije. Za mene, naravno!

Kada je riječ o Večernjakovoj ruži, vi ste stare poznanice jer već ste ih osvojili nekoliko. Gdje čuvate stare statue kojima ćete sada možda pridružiti i ovu novu?  

Imam tri Ruže. To je nagrada koja ima svoju težinu. Stara Ruža imala je mramorno postolje, ona je bila izrađena od mesinga... Moram priznati da statua odlično leži u ruci, a još bolje u srcu. Moj je herbarij na sigurnom. Dosta sam se selila i zbog preseljenja samih Ruža umalo sam dobila bruh. A ovaj bi put bilo zgodno usporediti te stare statue s ovom novom, staklenom Ružom!

Da se jednog dana o vama snima film, koga biste izabrali da vas glumi?

Odmah mi na pamet pada Angelina Jolie. Nevjerojatno smo slične. Fatalne, vitke crnke s velikim grudima i senzualnim usnama. Ima sklonost prema nerazvijenim, pasivnim krajevima i humanitarka je. Zvuči baš kao da opisujem sebe.

Dolazite li na dodjelu na prvi dan proljeća i jeste li već odlučili koga ćete povesti i što ćete odjenuti?

Naravno da dolazim. O garderobi još ne razmišljam i priznajem da ste me sad zatekli i pomalo zabrinuli. Što ću odjenuti? U HNK smo, izravan prijenos na televiziji... Uglavnom, potrudit ću se. A ako me na dodjeli vidite sa sestrom Natašom u pratnji, to znači samo jedno – da Brad Pitt nije mogao doći.

Komentara 2

MO
mojazemlja
13:03 08.03.2014.

Sretno rastavljena.Iz poznate oficirske(JNA) obitelji.

SA
samazg
13:54 08.03.2014.

Iritantna ona, iritantne njene kofol "biserne" izjave, iritantne njezine kofol nepristrane emisije, a posebno iritantni mediji tipa ovoga koji nju i ovakve silom guraju i još ih kandidiraju za nekakve nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije