Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity masterchef

'Ako mi komad gipsa upadne u sos, to će biti personal touch!'

Ranko Zidarić Masterchef
Foto: PR FOTO
1/3
01.04.2014.
u 13:00

Kada je simpatični Ranko upitao žiri kako su oni, Andrej mu je odgovorio pokazujući na njegovu ruku: ´Mi dobro, a vi?´

Žiriju će se ovog petka, između ostalih novih natjecatelja, predstaviti i glumac Ranko Zidarić.

– Kuham kod kuće gotovo svaki dan jer imam vremena, takav mi je posao, priznaje Ranko. Prema njegovim riječima, jela su mu koji put dobra, a koji put loša: "Ako nije dobro, onda ja pojedem, a ako je dobro – onda drugi pojedu.".

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

Kada je simpatični Ranko upitao žiri kako su oni, Andrej mu je odgovorio pokazujući na njegovu ruku: "Mi smo dobro, a vi?"

Naime, Rankova ruka je ozlijeđena, ali ni to ga nije uspjelo spriječiti da pokaže sva svoja znanja u kuhinji.

– U jednu ruku sam dobro, a u drugu ne, nastavlja Ranko sa svojim šalama. Priznaje da većinom kuha svojoj djeci i rijetko kad se upušta u komplikacije. Kad čuje da njegovo autorsko jelo treba odisati njegovom osobnošću, nasmijat će se pokazujući ozlijeđenu ruku:

– Ako mi komad gipsa upadne u sos, to će biti personal touch!

Poznati glumac doživio je nezgodu tijekom probe u kazalištu i tako "zaradio" gips na desnoj ruci. Bit će zanimljivo vidjeti kako se Ranko nosi s velikim izazovom kuhanja s rukom u gipsu.

U MasterChef kuhinji Ranko ne osjeća nikakvo opterećenje budući da ondje ne mora učiti nikakav tekst. "Nešto ću spržiti i staviti malo začina. Onda će mi netko reći da sam idiot i otići ću kući. Super!" najavljuje Ranko Zidarić svoj ulazak u popularni show. Kakve će šale na svoj račun za vrijeme kuhanja zbijati simpatični glumac, kako će mu ići rezanje s ozlijeđenom rukom, hoće li svojim kuhanjem zadovoljiti iskusni žiri ili pak vrhunski kulinarski znalci neće prema njemu imati milosti zbog ozlijede, ne propustite saznati u emisijama u petak i nedjelju na Novoj TV.

>>Anđa se oprostila: Ne znam replicirati tuđi recept!

>>Anđa Marić: Što je je, ne znam prepoznavati meso!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije