Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariški tjedan mode

Ako ćemo mjeriti po Parizu, Tomo Horvatinčić najbolje je odjeven

tjedan mode (1)
Foto: Reuters
1/4
24.01.2011.
u 21:00

Lanvin i Kenzo na elegantno odijelo navlače sportsku jaknu bitno kraću od sakoa! Hit su i pregače kaubojskih kovača potkova. A na velika je vrata u mušku modu ušla – crvena!

O, da! Sudeći prema modi koju smo za muškarce vidjeli na pariškim danima muške mode, naš “omiljeni” Tomo Horvatinčić i ove će godine osvojiti titulu najbolje odjevenoga građanina Hrvatske!

Gospodin s podvezicom

Pariz je, naime, za sljedeću jesen i zimu donio modu po ukusu urbanog muškarca koji voli modu, znalac je i može si priuštiti skupu elegantnu dizajnersku odjeću u koju je ugrađena doza prihvatljivog modnog eksperimenta. U Parizu su se predstavili sami top-gunovi modnog dizajna, a Andrej Pejić, manekenska zvijezda osobito zanimljiva modnoj publici naše regije, nosio je modele za Gaultiera i Comme des Garcons. Bio je prekrasna muška plavuša bez trunke skarednosti – ozbiljan tumač njihovih modnih ideja! Gaultier se pozabavio ormarom Jamesa Bonda. Osim modernog smokinga za mlade bondove, zanimalo ga je i gdje Bond skriva pištoljčinu. Zataknuo ga je za podvezicu navučenu preko manekenovih mrežastih seksi čarapa. No kako su tajne skrivene tamo gdje ih ne očekujete, Pejić je nosio odijelce, “gun” mu je bio u ruci, a famoznu je podvezicu i mrežaste hulahupke pistom prošetao crni bradati tip!

Divlji Gallianov baletan

Kod Thierryja Muglera šefica “soundtracka” bila je Lady Gaga! No sve je tu izgledalo pitomo u odnosu na “divljeg” Galliana koji je ispričao modnu bajku o baletanu Rudolfu Nurejevu. Vidio ga je kao divljeg ruskog mužika koji otkriva modu, i to razmetljivu i “jeftina izgleda”. Potom ga omata finim baletnim trikoima i vunenim grijačima za zglobove, a kad taj fiktivni Nurejev osvoji svijet, odijeva ga u raskošnu svilenu modnu fantaziju!

Pariz je ozakonio mušku modu koju poentira upečatljiv šešir! Nosi se i uz modele u kaubojskom stilu i uz crnu eleganciju koja ističe vitku mušku figuru. Kod elegantnih modela važni su krzneni detalji. Lanvin i Kenzo nisu jedini koji šokiraju višeslojnom odjećom. Na elegantno odijelo navlače sportsku jaknu bitno kraću od sakoa! Hit su i pregače kaubojskih kovača potkova. A na velika je vrata u mušku modu ušla – crvena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije