Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska pop zvijezda

Pjevačici svi zavide na mladolikosti, nećete vjerovati koliko godina ima

Foto: Instagram
1/3
21.11.2017.
u 09:44

Popularna pop pjevačica Ajda Pekkan ima 71. godinu i kaže kako svoju mladolikost duguje vježbanju i treninzima, ali i slasnom kebabu.

Ajda Pekkan, poznata turska pop-pjevačica, desetljećima je jedna od najuspješnijih glazbenica u Turskoj.

Ali ovoj dami druge žene ne zavide toliko na uspješnoj karijeri koliko na dobrom izgledu. Naime, Ajda ima 71 godinu i izgleda iznenađujuće mladoliko za svoje godine. Kaže kako su za takav izgled zaslužni redovito vježbanje, anti-age tretmani te dobra prehrana.

 

 

Dun Bodrum😊

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

 

 

 

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

 

– Oduvijek pazim kako se hranim. Ne uskraćujem si stvari koje volim, recimo kebab. Svako jutro pijem čašu vode s đumbirom, limunom i medom – objasnila je pjevačica koja priznaje da je kod estetskog kirurga bila samo radi povećanja grudi.

Ajda je svoju zemlju predstavljala i na Euroviziji 1980. godine te je izdala više od 20 albuma. Djelomično je zaslužna i za popularnost glumca Halita Ergença, našoj publici poznatog po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, jer je prva primijetila njegov talent i angažirala ga da joj bude prateći vokal. Uz Ajdu je stekao sigurnost na pozornici. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica Hollywooda

Komentara 4

Avatar kaznitelj
kaznitelj
13:18 21.11.2017.

Al pvc zombi laže...Izoperirana je do besvjesti ..

DU
Deleted user
11:45 21.11.2017.

Je glava natečena od bodoksa gubice napumpane kao bajlaci ali vrat i tjelo pokazuju pravo stanje stvari. Rekli bi u Bosni, Đeturum

ST
stefj
10:19 21.11.2017.

Da su je uređivali Hollywoodski kirurzi i da je bila npr. veganka, izgledala bi ko čudovište...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije