Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buduća glumica

Adriana Lima očarana je Oscarima, želi biti nova Bond djevojka

adriana lima
Vogue Spain
01.03.2013.
u 19:45

Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog glumca, Anga Leeja, rekla je lijepa manekenka s kojom će u tom slučaju biti i suprug, srpski košarkaš Marko Jarić.

Ni tjedan dana nakon Oscara Adriani Limi nisu se stišali dojmovi oduševljenja pravim glamurom. Gledajući samu dodjelu, brazilska manekenka Adriana Lima poželjela je biti dio te otmjenosti, i to kao glumica. Iako je bila zauzeta revijama na Milanskom tjednu mode, nakon svečanosti dodjele Oscara svoje je dojmove komentirala na Twitteru.

– Želim biti Bondova djevojka! – napisala je Adriana gledajući hommage posvećen upravo najpoznatijem filmskom špijunu i glumicama koje su igrale u filmovima o agentu 007.

– Dodjela Oscara je nešto na čemu dogodine želim biti. I to u društvu svog omiljenog glumca, Anga Leeja – dodala je lijepa manekenka s kojom će u tom slučaju biti suprug, srpski košarkaš Marko Jarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije