Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura u Parizu

Adriana je dečka Duju gnjavila fotografiranjem, pa joj je ovako odgovorio

Foto: Instagram
1/7
21.05.2019.
u 09:06

Nogometaš baš ne voli pozirati, a nije baš bio oduševljen ni dok su čekali na red za fotografiranje pokraj Slavoluka pobjede u Parizu pa je svojoj djevojci u šali rekao: Zadavit ću te ovim kišobranom.

Naš nogometaš Duje Ćaleta – Car i njegova djevojka Adriana Đurđević trenutačno borave u Parizu, a Adriana je na Instagramu objavila i fotografije iz Pariza koje djeluju kao da su snimane za neki editorijal.

Za te fotografije zaslužan je njen dečko Duje kojem cijela priča oko poziranja i fotografiranja i nije toliko draga, što je jasno i dao do znanja u jednom videu koji je Adriana objavila na Instagram storyju. 

Foto: Instagram Asos

Dok je Adriana snimala video, par je stajao ispred Slavoluka pobjede i čekao da se smanji gužva kako bi se kao i ostali turisti fotografirali. 

Čekanje i Adrianino snimanje videa nije baš najbolje sjelo Duji koji je malo prigovarao i rekao svojoj djevojci kako je ljudi gledaju. Nakon toga u šali je i dodao da će je zadaviti kišobranom. 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
09:34 21.05.2019.

Bara je Štjefa gnjavila da preveč pije pak je otišel z Jurom vu birtiju da ju više ne mora slušat i gledat. Članak po važnostu na razini ove vijesti, hehehe! Bzvz...!

AI
airbender
10:51 21.05.2019.

a Duje meden na prvoj sliiciiii, ufff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije