Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još voli bivšeg

Adele: Sve bih dala da smo moj bivši i ja opet zajedno

adele
pixsell
03.11.2011.
u 10:22

Britanska pjevačica priznala je da još uvijek ne može zaboraviti bivšeg dečka koji ju je inspirirao za njene najveće hitove poput ''Someone Like You''.

Već je poznato da je posljednji album ''21''  trenutačno najpopularnije britanske glazbenice 23-godišnje Adele posvećen njezinu bivšem dečku. Ljubavno razočaranje inspiriralo ju je za najveće hitove s tog albuma, a pjesma ''Someone Like You'' posvećena je upravo njenoj velikoj ljubavi i u potpunosti je istinita. Iako su mnogi mislili da je bivšeg dečka koji ju je ostavio konačno preboljela, Adele kaže da još nije uspjela.

– Sve bih dala da smo opet zajedno. Ne bih se lako odrekla ovog uspjeha, ali s druge bih strane sve napravila da mi se vrati. Jako mi nedostaje. Teško je pjevati pjesme koje govore o njemu i prisjećati se kako smo bili dobri dok smo bili sretni i kako smo u konačnici ispali tragični. Najteže je kad pjevam ''Someone Like You''. Pjesma u potpunosti govori o njemu – priznaje Adele.

Iako su mediji pokušavali otkriti identitet misterioznog muškarca koji je zarobio srce talentirane pjevačice, u tome zasad nisu uspjeli.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije