Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala se svima

Adele se rasplakala u javljanju uživo i zabrinula obožavatelje: 'Uznemirena sam i posramljena'

Foto: screenshoot/instagram
1/16
21.01.2022.
u 11:24

Njena ekipa nije uspjela izvršiti sve potrebne pripreme za koncerte u Las Vegasu. Ono što je dodatno otežalo jest situacija s koronavirusom jer je pola tima u izolaciji

Popularna britanska pjevačica Adele (33) obratila se jučer fanovima putem Facebook Livea, koji je kasnije objavila i kao video na Instagram profilu kako bi ih obavijestila da mini turneju u Las Vegasu mora otkazati, odnosno odgoditi za neki drugi datum. Dok je izgovarala ove riječi, počela je plakati.

Prvi koncert trebao je biti održan u Cezarovoj palači u petak, a turneja bi se nastavila sve do travnja, s koncertima svaki vikend. No, njena ekipa nije uspjela izvršiti sve potrebne pripreme. Ono što je dodatno otežalo jest situacija s koronavirusom. Naime, pola njena tima zaraženo je koronavirusom i nalazi se u izolaciji.

“Žao mi je, ali naš nastup nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve kako bismo bili spremni na vrijeme i kako bi vam bilo dobro, ali uništila nas je dostava svih potrebnih stvari koja kasni zbog COVID-19. Pola mog tima je zaraženo i nemoguće je završiti sve pripreme. Ne mogu vam dati ono što trenutačno imam i iscrpljena sam. Žao mi je što vam to javljam u posljednjoj minuti. Budni smo više od 30 sati pokušavajući ovo riješiti. I sada je vrijeme isteklo. Uznemirena sam i posramljena”, navela je Adele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Uputila je ispriku svima koji su doputovali u Las Vegas samo zbog njena nastupa.

“Svi datumi su odgođeni i uskoro će vam javiti više informacija“, dodala je.

Adele se javila uživo iz svoje hotelske sobe, a fanovi su joj u komentarima, iako zabrinuti zbog količine umora pjevačice i tuge koju je prenijela, ostavljali brojne poruke podrške.

Nemoj plakati. Bit ćemo tu kada bude sve spremno. Ti znaš što je najbolje za tebe i nas – tvoje fanove”, poručili su.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 2

AR
arni63
14:53 21.01.2022.

neznam kome se da slušat ono zavijanje i prenemaganje

DU
Deleted user
11:58 21.01.2022.

"Moaning Myrtle" opet ima novi razlog da može cmizdrit. Što bi neki rekli: Ne čmrlji :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije